• Gosig
    Äldre 21 Apr 15:28
    2058 visningar
    14 svar
    +1
    14
    2058

    Gosigt genomgoda människor

    Har vänner som inte kan hata utan bara blir ledsna om någon gör dom illa, dom ställer alltid upp och hjälper så mycket dom kan. Jag gillar gosigt genomgoda människor, det är trevligt att vara i deras närhet, känner positiv energi. Hur är det med er, är ni gosigt genomgoda, känner ni sådana människor och vad tycker ni om dom?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Gosigt genomgoda människor
  • Gosig
    Äldre 21 Apr 15:43
    #2
    sextiotalist skrev 2015-04-21 15:34:20 följande:

    Föredrar människor som är lite kärva, jag skulle nog känna mig väldigt kvävd med sådana omkring.


    Ogillar kärva människor, känner inte positiv energi från sådana. Det är verkligen något speciellt med gosigt genomgoda människor.
  • Gosig
    Äldre 27 Apr 11:01
    #9
    +2
    Zerc skrev 2015-04-24 21:58:33 följande:

    Men precis, det är ju just det han också blir. Så fort hans kompisar frågar om de ska ut och käka på typ McDonalds eller MAX eller vart som helst så bjuder han.


    Sitter de hemma hos honom och hans kompis säger: "MAX hade varit gott nu, synd att jag inte har pengar..." så åker de till MAX och han bjuder. Hans kompisar utnyttjar ju honom just därför.


    Det är därför jag inte skulle kunna vara tillsammans med någon sådan. Vill ha en pojkvän som kan säga nej och kan visa vad han vill och tycker utan att vara rädd för att göra någon upprörd.


    Vara genomgod är inte samma sak som du beskriver. En genomgod människa kan sätta gränser, det är bara att den inte kan känna hat utan blir ledsen men givetvis går vidare, betyder inte att den genomgoda människan är ett vrak av sorg. Din vän  är inte bara genomgod utan agerar korkat, om det verkligen är din bästa vän borde du ta tag i med hårdhandskarna och läxa upp honom rejält, börjar han ta till gråten eller valpblicken så säg att det du gör är inte för att såra honom utan han sårar sig själv och gör sig själv till åtlöje. Sen finns det människor som vill framstå som genomgoda men är falska och manipulativa.
  • Gosig
    Äldre 9 May 05:40
    #11
    +2
    Themis skrev 2015-04-27 18:48:00 följande:
    För mig är en genomgod person någon som verkligen inte kan sätta gränser utan blöder och blir nertrampad utan att göra motstånd, om de hamnar i en fientlig miljö.

    Vitsippa möter ångvält ungefär.
    Nej, en genomgod människa kan försvara sig men aldrig tänka sig att ljuga, manipulera eller hata. Just manipulation, lögn och hat är tyvärr dom flesta inom media och politiker fulla av och det är allt annat än positivt.
Svar på tråden Gosigt genomgoda människor