• Anonym (AvS)

    Ge mig hållbara argument till att inte rösta på SD i nästa val

    IllegalaWax skrev 2015-04-30 13:23:50 följande:

    Because medmänsklighet. Och nej, det har ingenting med ekonomi att göra. Jag väljer hellre kärlek, solidaritet, och medmänsklighet alla dagar i veckan före tillväxt. SD är en omänsklig kärlekslös religion för skadade kärlekslösa ogenerösa människor. Och ni borde egentligen behöva mer kärlek än mindre av den. Vad sägs om en kram? Blir det bättre då? Eller måste ni köra ut alla invandrare ur landet först innan ni kan känna någon medmänsklighet?


    Var har du fått det ifrån att SD vill köra ut alla invandrare? Det är den värsta falska propaganda som sprids om SD. Inte på en enda punkt står det med i partiprogrammet. Skulle någon medlem i SD ens yttra de orden vore det ett disciplinärende och skäl för uteslutning. Är du helt säker på att du inte har blandat ihop SD med SvP?
  • Anonym (AvS)
    Anonym (Jag) skrev 2015-05-01 13:09:29 följande:

    Du vet att de finns olika typer av läkare va? Och att de har olika löner. Dessutom är medelåldern lägre för kvinnorna, vilket man ser direkt i statistiken.

     

    nestatestik.se är dessutom självrapporterad statestik, vilket är de största problemet med sidan.

    Oavsett bevisar det de grundläggande valet av yrke ökar kvinnornas lönegap. Här har vi 10.5%, i allmänheten i stort drygt 20%. Så om man vill vara lite slarvig så kan man dra slutsatsen att ca halva löneskillnaden är på grund av den grundläggande valet av yrke.

     

    I vilket fall som helst, man tar bara en av faktorerna jag nämnde ur ekvationen, vipps halveras löneskillnaden. Vad tror du händer om man tar 4-5 faktorer till ur ekvationen?


    www.saco.se/vara-fragor/lon-och-livslon/skillnader-i-livslon-mellan-kvinnor-och-man/

    Envisa människa, att kvinnor har lägre löner än män är fakta.
Svar på tråden Ge mig hållbara argument till att inte rösta på SD i nästa val