Inlägg från: Loviedovie |Visa alla inlägg
  • Loviedovie

    Clearblue veckoindikator?!

    Förra torsdagen gjorde jag mitt första gravtest, clearblue med veckoindikator, som visade 1-2. Enligt mina beräkningar (natural cycles som mäter temp och sen även ägglossningstest) så borde jag vara i 4+6 idag. Så idag gjorde jag ett till test (så dumt, blir bara jätteorolig för att något ska vara fel) som fortfarande visade 1-2! Jag är redan så orolig för missfall, men egentligen finns det inget annat tyder på att något ska vara fel.

    Någon vänlig själ som har tankar kring detta? Jag tänker att det borde visa 2-3 om jag nu är i 4+6? Det visar ju hur länge ägget varit befruktat väl?

    Så orolig.. :( har tid för viabilitetsskanning 9/6.

  • Svar på tråden Clearblue veckoindikator?!
  • Loviedovie
    Fridisen26 skrev 2015-05-15 18:01:37 följande:

    Det kan ju vara så att befruktningen tog längre tid än vad du räknat med. Så det behöver absolut inte vara något konstigt. Boka en tid hos gyn och gör ett tidigt ultraljud. Men det brukar inte kunna se graviditet förens runt v 6.


    Mascaraklumpar skrev 2015-05-15 18:14:34 följande:

    Ska man vara helt korrekt så är du ju faktiskt i vecka 2 räknat från befruktningen, så testet visar ju faktiskt rätt. Sen är de där testerna sjukt missvisande och absolut ingenting som bör användas för att mäta ökningen av hcg, utan det måste man mäta med blodprov i så fall.


    Tack snälla ni! Ibland behöver man lite input från andra.
  • Loviedovie

    Det stämde tyvärr för min del, jag fick missfall kort därefter och därav minskade hormonnivåer. Nu är jag dock gravid igen och håller tummar och tår för att det går bättre den här gången.

Svar på tråden Clearblue veckoindikator?!