• Äldre 30 May 11:31
    395226 visningar
    9046 svar
    +1
    9046
    395226

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Med en partiledare som inte håller sina vallöften och som har problem att hålla koll på sina egna byggen, för att sedan ha Miljöpartiet som sin vänstra hand och bästa vän så känns det inte omöjligt att S hamnar under 20%?.


    Här avslöjas jobbluffen, så lurades väljarna så lurades väljarna av Socialdemokraterna.
    nyheter24.se/nyheter/politik/799300-har-avslojas-jobbluffen-sa-lurades-valjarna-av-socialdemokraterna.

  • Äldre 30 May 12:01
    #33
    +1

    Inte ens en tredjedel av svenskarna skulle lägga sin röst på något av de båda regeringspartierna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, om det vore val i dag. I alla fall enligt en ny mätning från Aftonbladet/Sverige tycker.

    nyheter24.se/nyheter/politik/799246-sa-fa-skulle-rosta-pa-regeringen-i-dag

  • Äldre 9 Jun 21:32
    #75

    Men på ett halvår har andelen som sympatiserar med SD ökat från 7,7 till 10,4 procent.Även om forskningsteser inte är gudomliga profetior vore det nog nyttigt för de andra partierna att betrakta de röster man tappar till SD som i princip förlorade. 

    www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/vinn-tillbaka-sd-valjarna-i-tid/

  • Äldre 9 Jun 21:37
    #76

    Känns som mer troligt att Socialdemokraterna kan dippa ner mot 20% strecket, Varför? S har händerna bakbundna av det breda samarbetet med MP och det kan gynna SD medans S fortsätter att rasa och SD fortsätter att öka. Och det kan innbebära att SD passera 20% och medans S gå under 20%?.

  • Äldre 13 Jun 11:53
    #79
    Tror S inte förstått vidden av konsekvenserna när det gäller deras breda samarbetet med MP. Vi har en vice stadsminister som heter Åsa Romson, hon har gjort uttalanden i debatter som är på sandlådenivå, hon tackar inte hand med andra partiledare, Åsa med kollegor äter trerätters med vin som skattebetalarna får betala, vinet fick hon dock avslag på.

    Denna vice stadsminister Åsa Romson MP är Stefan Lövens högra hand eller ska man kalla det vänstra hand. Han har full förtroende för för sin kollega och de verkar vara ett radarpar tillsammans.

    Den socialdemokratiska regeringen slog till exempel till med det så kallade
    Luciabeslutet i december 1989, som begränsade asylinvandringen. 

    S sitter nu med bakbundna händer till riksdagens mest invandrings vänliga parti -MP. 

    Sedan Stefan Löfvens brutna vallöften och saknaden av att diskutera viktiga frågor gör det hela inte bättre. 

    Frågan är om Decemberuppgörelsen håller fram till nästa val? man börjar allt mer tvivla men till nästa val lär den hålla? men vad kommer det att kosta?. 

    Göran Perssons (S) uttalande om att det var ett misstag av Stefan Löfven att ge MP sex ministerposter börjar visa sig allt mer. 

    Löfven/Romson har jag inget förtroende för tyvärr, våran stadsminister Stefan Löfven och vice stadsminister Åsa Romson har jag inget förtroende för.

    Socialdemokraterna kan mycket väl hamna på tredje plats, väljarna verkar lämna partiet i allt större skala. S under 20% känns inte alls omöjligt.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?