• Anonym (Ha,ha­)
    Äldre 20 May 21:45
    387298 visningar
    9035 svar
    -1
    9035
    387298

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Moderno skrev 2015-05-15 20:02:03 följande:

    Jag måste upprepa min fråga: vad ser du för problematiskt med tråden (som jag måste missa)? Är det trådstartarens eventuella rykte som gör att du ser en baktanke?

    Eller menar du att man är rasist om man inte är socialdemokrat?


    Nu har man utökat rasistbegreppet ännu ett snäpp!!!
  • Anonym (Ha,ha­)
    Äldre 29 May 21:09
    #25

    [quote=75362641][quote-nick]Politruken skrev 2015-05-29 11:09:03 följande:[/quote-nick]

    Jag såg igår idrottsministern berätta att man med hjälp av "trainee-job" skulle fylla på de ideella idrottsföreningarna med nyanlända. Dessutom skulle man tillskjuta 262 MSEK öronmärkta kronor, istället för 325 MSEK i sänkta arbetsgivareavgifter.

    Samtidigt skulle man påföra idrottsföreningarna förhöjd arbetsgivaravgift, så att de ungdomar som är anställda inte skulle få vara kvar / nya inte skulle få jobb.

    Genom att istället placera in de som MAN VILL, så har man tagit kontrollen även över idrotten. Man behöver i detta fall inte ha en (S)-märkt idrottsledare, det går lika bara med pengastyrning.

    [/

    Detta är vad socialdemokraterna 2015 blivit. Jag är mycket orolig för detta lands framtid. Massinvandring, Isis som skall återanpassas i samhället (precis som om Hitler hade kunnat återanpassas med psykologhjälp) och ökad kriminalitet och utanförskap. Dessutom ryssland runt knuten. Socialdemokraterna har, då de velat socialisera hela samhället inklusive media, skapat folkhemmet där alla är trygga. Nu visar det sig att vi inte är så trygga. Vem vet vad det kan utvecklas till här. Nej, socialdemokraterna är omoderna. De har spelat ut sin roll. Det behöver nya partier nu. 7-klövern är alldelles för lika. De ser inte elefanten i rummet och kan således inte diskutera den. Åsiktskorridoren är mycket smal.

    Jag är glad för att jag och min sambo har utbildningar som är gångbara i hela världen. Jag funderar ibland vart man skall flytt. För det lutar väldigt mycket åt det fn. Om vi inte vänder båten!

  • Anonym (Ha,ha­)
    Äldre 13 Jun 08:35
    #78
    +1
    kenneth768768 skrev 2015-06-09 16:23:30 följande:

    Men om vi tänker oss en typisk SDare. Jag har ju förstått det som att SD:are är missnöjda med nånting med invandringen.

    Antagligen tänkte denna innan denna bytte till SD: "nej det här med invandringen funkar inte bra, nu blir det SD".

    Om vi är överens så långt, vilka förändringar måste till innan denne person tänker "Nu har jag märkt att det här med invandringen funkar riktigt bra! Nu byter jag tillbaka till C"?


    Det är inte så enkelt att folk är missnöjda med invandringen, så då röstar de på SD. Jag träffar mycket folk i mitt arbete av alla nationaliteter och klasser och många, många oroar sig för den ogenomtänkta invandrarpolitiken där man planerar att ta emot 400000 nyanlända de kommande 4 åren.

    Det finns problem i många förorter idag med kriminalitet, stenkastning mot poliser och bilbränder. Hur skall alla nylända kunna finna sin plats här då de flesta är relativt outbildade och det krävs stor ansträngning och vilja att etablera sig, lära sig språket och jobb. Jag tror inte de flesta kommer lyckas med detta!

    Fattigdom föder kriminalitet som påverkar hela landet.

    Hur går det då med pensioner, välfärd och annat? Vem skall och kommer vilja betala för allt? Varför jobba hela livet och betala skatt och inte ta del av det själv. Varför då ha kvar skattesystemet i nuvarande form?

    Dessa frågor diskuteras inte i politiska debatter. De vill inte se elefanten. Sverige riskerar att gå mot sin ruin och man maler på om sina gamla vanliga frågor. Det oberörbara kan man inte diskutera.

    Det här ser folk. Det oroar dem. Däremot går de inte direkt över och röstar på SD. De röstar på 7-klövern ändå. Det betyder inte att endast 15 % tycker dessa frågor är viktiga. Jag tror att S förlorar sitt stöd mer och mer. Jag tycker de känns omoderna. De pratar som de alltid gjort men världen är annorlunda nu. Vi skriver inte 1960 längre.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?