• Ego Lovers
  Äldre 18 okt 01:58
  172878 visningar
  7104 svar
  Inlägg från Ego Lovers Visa alla inlägg
  7104
  172878

  Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

  Det bästa hade varit om både S, MP, V och SD gick upp i rök

 • Ego Lovers
  Äldre 22 okt 19:03
  Anonym (groteskt) skrev 2015-10-18 12:09:27 följande:

  S kan mycket hamna i spannet mellan 18-21%,kanske lägre? nu har även S problem inom egna partiet, de egna går emot Löfvens flyktingpolitik. 
  Löfvens val att ge miljöpartiet så stort inflytande blir deras fall, samt samarbetet med vänsterpartiet. Sedan hade socialdemokraterna stora problem med att hitta rätt partiledare, de bytte i raskt takt ett tag. Stefan Löfven känns som ett ej väl genomtänkt val, Löfvens förtroende tror jag inte kan öka, snarare fortsätta att rasa. 

  Inom EU och de Nordiska länderna framstår S och Stefan Löfven som ett parti som ej har en väl genomtänkt politik, snarare en mycket osäker och ogenomtänkt politik. S har inte hängt med i det nya politiska läget vi står inför, de har bara hängt med miljöpartiet och vänsterpartiet och det gör att S mycket väl kan hamna under 20% inom en snar framtid.

  S Löfven kan förlänga sin tid som statsminister en tid om han avbryter samarbetet med miljöpartiet och tar bor miljöpartiet ur regeringen omedelbart och dessutom kraftigt minskar samarbetet med vänsterpartiet, annars blir det nyval. Det som känns rätt säkert är att vi kommer att ha en ny regering vilket som, för stor skada har redan skett och trycket från väljarna och övriga partier är för stort och missnöjet bara växer.


  Jag tror inte s trodde de skulle kunna vinna eller bilda regering när de valde Löfven som skulle bedriva partiet fram till 2018 och innan dess utse en ny partiledare inför valet. Då de egentligen hoppas på Margot Wallström. Nu gick det inte som de hade trott och Margot fick rycka in som utrikesminister för att det inte enbart skulle vara okända personer i deras gäng.
 • Ego Lovers
  Äldre 17 dec 22:52
  -1

  Just nu utplånar S sig själva.

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?
Logga in
Bli medlem