• Mon 5 Sep 2022 06:43
    387220 visningar
    9035 svar
    9035
    387220

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2022-09-05 06:42:22 följande:
    Vad svalkar du om? S har inte "gjort upp" med muslimerna.

    Ska vi prata problematiska politiska kopplingar bör vi fokusera på den islamist som fram till 2014 representerade Moderaterna i riksdagen. Islamisten fick t.o.m. representera M i försvarsutskottet. När moderaterna förlorade riksdagsvalet 2014 gick islamisten vidare till en tjänst där han representerade Muslimska brödraskapet i Europa och dag är han partiledare för ett parti i Somalia som har nära band med Muslimska brödraskapet..

    www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/skandalen-sager-mer-om-sverige-an-om-waberi/
    sv.wikipedia.org/wiki/Abdirizak_Waberi
    Vad svamlar du om skulle det stå..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Mon 5 Sep 2022 18:38
    HSOF skrev 2022-09-05 17:47:54 följande:
    Bara en snabb googling bort 
    www.svd.se/a/MgG4Lm/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

    Jag har även b la läst den boken och ett flertal andra som också handlar om exempelvis det muslimska brödraskapet och dess infiltration och långsiktiga plan i västvärlden. Så du kan säga vad du vill, det är belagd fakta och såklart inget som skulle vara så konstigt om man utgår ifrån ideologin bakom islam.

    Och precis som du skriver så har de infiltrerat fler partier. Kan bara ta det nya partiet nyans partiledare som tidigare var verksam i centern där även många andra islamister funnits och fortfarande verkar. Sedan har du såklart miljöpartiet och vänstern.

    Du refererar till en händelse för 28 år sedan och idag är de flesta partier mer uppmärksamma för islamism.

    Vad anser du om att när  Omar Mustafa år 2013 tvingades bort som suppleant i S partistyrelse (han satt bara 7 dagar) 
    så kritiserade ledande företrädare för Moderaterna S för att vara trångsynta /intoleranta. Själv hade Moderaterna vid den tidpunkten en islamist som representant i försvarsutskottet.

    Här kan du läsa vad M tyckte om att S petade Omar Mustafa. M var alltså öppet kritiska mot S som man menade var trångsynta. Vad säger det om moderaterna? Händelsen inträffade för "bara" 9 år sedan..


     www.expressen.se/nyheter/moderaten-forvanad-over-trangsyntheten/


    Vad anser du om att Moderaterna i Malmö öppnar för att regera med med stöd av partiet Nyans?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sat 10 Sep 2022 16:32
    HSOF skrev 2022-09-10 16:22:25 följande:
    Såg det nu, läste fel i ditt inlägg, trodde det var du som påstod att det inte var några konstigheter att ett parti kunde ha 100% 

    Nä det finns väl inte något område där de har 100% men är för mig att de fanns områden där de hade över 90% och i vissa områden där S+MP+V hade 98% vilket ändå verkar väldigt skumt, även om det inte är 100%
    Men en gemensam nämnare är att de S har väldigt höga siffror i alla dessa utanförskapsområderna, speciellt där många muslimer bor. Att de är större där än i andra mer välfungerande områden är såklart inget konstigt, då de bedriver bidragspolitik som gynnar dem som lever på bidrag men det förklarar inte dessa oerhört höga siffror vi ser.

    Sedan vet vi redan om S uppgörelse med muslimer 94 och hur de aktivt försöker luta till sig röster i dessa områden. Nu senast har en S pamp avslöjats propagera i moskeer inför valet, i skenet av att upplysa om valet men själva verkat dela ut S-valsedlar till människor som inte har så mycket kunskaper om det svenska valet och för övrigt inte är intresserade av att rösta, då muslimer inte är intresserade av att rösta i fria val. 

    S har ju även påverkat imamer inom den muslimska miljön för att påverka muslimer att rösta på S gentemot fördelar för moskéerna och den muslimska intressera i Sverige. Fördelar såsom nya moskéer, böneutrop, ministerposter mm

     


    När det gäller tjänstemannaansvar så är det värt att notera att när TV4 avslöjade försök till otillåten partifinansiering dvs korruption så var det bara partierna SD, M och KD (som förespråkar ökat tjänstemannaansvar) som lät sina tjänstemän jobba kvar som att inget hade hänt..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sat 10 Sep 2022 20:56
    HSOF skrev 2022-09-10 16:50:19 följande:
    Är inte så insatt i vad som hände där men jag försvarar ingen korruption och att dessa partier ändå förespråkar ett ökat tjänstemannaansvar visar ändå vad de står för. Att S inte vill ha det är ju för att de har mycket mer att förlora på det, då det är dem som styrt Sverige i majoriteten av de senare 100 åren. Och de finns så mycket  korruption och svågertjänster inom det partiet som sträcker sig ut i hela samhället.
    Socialdemokratin är väldigt hårt rotat i det svenska myndigehtssverige.

    Det är ju precis tvärt om. Det är partierna M, SD och KD som inte visade att det inte bryr sig om att utkräva tjänstemannansvar. 

    V, C och MPs tjänstemän valde att inte ta emot illegala partibidrag. S lät sin repentant lämna på en gång. L gjorde samma sak strax efter. M, KD och SDs tjänstemän fick fortsätta precis som vanligt.  


    Här kan du läsa med om skandalen. 

    www.tv4.se/artikel/5dD8eoJ55uU5jVuUqLCTLX/sa-hanterar-partierna-folks-fragor-om-fifflet-som-avsloejades-i-kalla-fakta


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sun 11 Sep 2022 10:31

    Ja, gå och rösta idag. Skydda och vårda vår demokrati.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sun 11 Sep 2022 11:14
    Flash Gordon skrev 2022-09-11 11:05:31 följande:
    De kan förstås inte hålla sig. De gör det, val efter val.
    Glöm aldrig att i förra valet dök det upp 40 falska moderatröster i Sölvesborg Efter det att vallokalen hade stängt..

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sun 11 Sep 2022 12:20
    Flash Gordon skrev 2022-09-11 11:36:43 följande:
    Lita kaos bland valsedlarna är bara normalt så här på valdagen. Högerns valsedlar inte framställda. Valsedlar fanns alltså i lokalen men personalen "hade inte tid" att ställa ut dem.

    Efter uppmaning från engagerad väljare masade de sig iväg och tog fram dem.

    twitter.com/Isavonschedvin1/status/1568871748527091712

     


    Skulle inte förvåna mig om det är som i fallet med Sverigedemokraten som skrek om valfusk i en poströstningslokal för några veckor sedan eftersom han inte förstått att valsedlarna ligger i bokstavsordning..

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sun 11 Sep 2022 14:07
    Flash Gordon skrev 2022-09-11 14:02:19 följande:

    Oavsett vad som ähnder i övrigt ska det bli kul att se vad som händer i Malmö kommun

    www.sydsvenskan.se/2022-09-11/opinionsundersokningar-nyans-populart-bland-araber-i-malmo

    "Partiet Nyans landar bland de tre största partierna för arabisktalande, enligt flera opinionsundersökningar. I vissa områden är de större än Socialdemokraterna."


    Jag jag läste att Moderaterna i Malmö ser positivt på möjligheten att regera med stöd av partiet Nyans.  Moderaterna är uppenbarligen beredda att regera med stöd av vem som helt bara man får makt. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Sun 11 Sep 2022 17:35
    HSOF skrev 2022-09-11 17:30:45 följande:
    Ja varför inte, denna slappa poltik som vi har i Sverige skulle inte tolereras i andra länder. Du tar ju sedan dit du kommer. Du tror väl inte att du skulle kunna flytta till dessa länder eller något annat land och förvänta dig att du inte behöver lära dig nations språk och har rätt till specialbehandling på ditt modersmål och kostnadsfri tolk hela tiden.

    I mitt Sverige är alla såklart välkomna så länge de vill bli en del av vårt land. Det är samma poltik som SD står för också, även om vänstern och även andra partier vill påskina att SD minskäl vill utvisa alla som inte är pursvenska, vilket är konstigt att ens någon tror på, även någon här som skrev något sådant här tidigare.

    20% av Sveriges befolkning har blivit nazister!!
    Jag tror inte att 20 % av Sveriges befolkning har blivit nazister men det är ett faktum att SD de senaste dagarna har varit tvungna att göra sig av med ett stort antal politiker med kopplingar till nazism och högernationalism. Inte för att SD själv har upptäckt detta utan p.g.a. gediget journalistiskt arbete.  Det är tydligt att SD göder politiker med den typen av åsikter.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Thu 15 Sep 2022 07:53
    Flash Gordon skrev 2022-09-14 19:48:42 följande:

    Det långa spelet. Vad det handlar om.

    Vänder C till höger så är Socialdemokratin borta för decennier framöver.


    Nej  det handlar om den disinformation som högersidan ägnar sig åt.

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?