• Äldre 25 May 12:33
    5850 visningar
    35 svar
    35
    5850

    Gravid men mannen vill inte

    Jag är lite i samma sits men ändå inte. Har tre barn sen tidigare och även killen har flera barn sen tidigare. Innan vi blev gravida så va vi båda helt emot ett till barn och dagen när jag plussade så fanns det inga andra tankar än abort. Det gick någon dag och sen började killen prata om att han känner mer åt behålla hållet och sen den dagen har det bara lutat åt det håller konstigt nog. Från att båda varit helt anti mot ett till barn och ansett att både ekonomi, tid, plats, ork mm inte finns där för ännu ett barn så har vi nu smält detta och börjar bli riktigt glada.

    Redan första dagen ringde jag och bokade ett vul för att sedan boka abort. Det vi har sagt är att vi ska gå på vul och kolla hur allt ser ut, är det inte någonting som ser konstigt ut så kommer vi avboka tiden om inte någon av oss fått kalla fötter dvs för då bokar vi en tid och sen ser till att ha bestämt oss tills dess.

    Det är verkligen kluvna tankar och främst med tanke på att mina barn blivit så stora nu och det blir verkligen som om att börja om igen.. 

  • Äldre 26 May 07:28
    #14
    Tjejen82 skrev 2015-05-26 06:11:31 följande:

    Ja att börja om skrämmer lite. Samtidigt säger han att man vet ju inte om några år, men jag känner att det är nu eller aldrig igen. Fyller 33 i år så sen vill jag inte skaffa fler men verkar som han står fast vid sin punkt om abort. I alla fall har han inte sagt annat alls :(  Önskar jag kunde vifta med ett trollspö. Ser bebis magar överallt dessutom. Jättesvårt....Lycka till <3

    Tack för ni skriver och berättar :)


    Vet precis vad du menar. Känner också att det är nu eller aldrig. Fick mitt första jag va 15 och har hela tiden känt att jag inte vill ha barn senare. så det är verkligen nu eller aldrig.
  • Äldre 26 May 10:17
    #16
    Tjejen82 skrev 2015-05-26 09:31:44 följande:

    Känns lite som man bara är i en dimma just nu. Man funkar liksom inte. Finns där för dom andra barnen såklart så dom inte märker något. Men alla tankar, känns som man är i krig med sig själv. 
    Hoppas det ordnar sig för er alla <3 Ska jobba idag, första dagen sen jag fick reda på detta, känns sådär men tror det är bra att göra annat än bara tänka hela tiden. Det är lite jobbigt bara då magen är svullen nu i början och jag måste dölja allt. 
    Har alltid tänkt att jag aldrig skulle göra abort, att det vore hemskt. 


    Uppdatera gärna hur det fortskrider och vad du bestämmer dig för. Hoppas du får en någorlunda bra dag på jobbet!
  • Äldre 27 May 12:13
    #21

    Förstår att det är tufft åt dig. Jag känner mig själv väldigt kluven faktisk men detta trots att killen verkligen vill behålla. Är livrädd för allt, både att föda och göra abort. Är så kluven och börjar bli deprimerad.

  • Äldre 1 Jun 22:23
    #24

    Imorgon ska vi på vul och boka aborttid. Mannen vill fortfarande behålla över allt annat men jag är osäker och det lutar åt aborten. Så vi får se, finns ju fortfarande lite tid att ändra sig..

  • Äldre 4 Jun 08:41
    #26

    Tänker på dig. Skriv gärna efteråt och berätta hur det gick. Vad ska ni göra för abort?

  • Äldre 6 Jun 16:42
    #30

    Kram och lycka till

Svar på tråden Gravid men mannen vill inte