Inlägg från: seppo08 |Visa alla inlägg
  • seppo08

    gifta mig med en jude?

    Hej! spontant tycker jag att det hela verkar lite överhastat. Varför frågar du inte din blivande make om det du undrar tex om omskärningen och andra saker om religionen. Varför gifta sig så snabbt, det verkar inte som om ni känner varandra särskilt väl och det verkar som om du är väldigt osäker. Äktenskap är ett stort beslut och det kanske man inte ska ingå bara för att man blivit förälskad.
    Man behöver inte hasta så och om han inte vill vänta på dig tycker jag att du ska stå på dig tills du känner dig säker på att du vill leva med honom, hans värderingar, familj och allt annat det innebär. Det är ju också viktigt att du frågar vad han har för förväntningar på dig framöver. Hur ser din framtid ut i dina önskningar och hur ser han på den? Är ni överens?

    Stort lycka till framöver, men ta reda på lite mer om varandra innan ni slår till. En förälskelse går över efter några år men riktig kärlek kan hålla livet ut. Det är alltid bra att ha en stabil och trygg gemensam grund att stå på och inte bara en härlig förälskelse!!
     

Svar på tråden gifta mig med en jude?