• Äldre 29 Oct 09:49
    540122 visningar
    2466 svar
    2466
    540122

    Avsaknad av spermier

    Nervernautanpå skrev 2018-10-29 00:12:25 följande:

    Grattis! Håller tummarna att allt går som det ska!


    Tack vännen! Hoppas ni lyckas snart också!!
  • Äldre 29 Oct 14:34
    Kallamakka skrev 2018-10-29 14:27:43 följande:

    Jippie! STORT grattis! Önskar att få läsa om plus i just den här tråden! Jätte roligt, förstår chocken! :)


    Tack!!!! Önskar detsamma till dig!! Hur går det för dig??
  • Äldre 29 Oct 14:55
    Kallamakka skrev 2018-10-29 14:39:57 följande:

    Tack!

    Det går bra, jag har vägrat att stanna i en ledsamhet bubbla och vill se framåt, imorgon ska jag iväg på ultraljud och se hur missfallet gått, hoppas på att allt har kommit ut. Sedan är det bara att börja ta äl-test och hoppas på ägglossning inom snar framtid. Vi har 2 ägg kvar. Kanske kanske.. Vill inget annat än att ja just den där känslan som du bär på nu.. Åå, allt e så fnittrig och färgglatt. Älskade det! :) hoppas nu det håller i sig!! Det måste det!!


    Tycker du resonerar helt rätt!!! 2 ägg låter lovande!! Uppdatera gärna efter ultraljudet.

    Jag vågar typ inte säga de högt!
  • Äldre 30 Oct 11:57
    mooonwalker skrev 2018-10-30 08:55:57 följande:

    Stort grattis! Är så glad för din skull! Var det IVF med donerade spermier?Hoppas att det ser bra ut på ultraljudet idag! Om man har varit gravid en gång så är det för många lättare att bli gravid en gång till, för kroppen kommer ihåg vad den ska göra. Så jag håller tummarna för att nästa embryo fäster också! Du har inte funderat på att fråga om ni får återföra två embryon?


    Tack! Vågar inte ta in något än då jag inte passerat bim... Nej, det var via insemination med donerade spermier. :)
  • Äldre 31 Oct 10:36
    mooonwalker skrev 2018-10-30 16:00:45 följande:

    Jag minns inte vilket landsting du tillhör, men där jag bor så står det att om mannen har azoospermi får man göra DET, återföra två embryon. Men jag förstår vad du menar, klart man är rädd för att man "förbrukar" två embryon om det inte lyckas. Men jag är tvilling själv och skulle bli överlycklig om jag skulle få det, så jag kommer fråga efter det =) När beräknas din nästa ägglossning?Nej, jag förstår, men är så glad för sin skull! Jag hade för mig att ni skulle gå över till IVF, men det kanske var efter det här försöket? Vilket "ursprung" hade spermierna? Visst hade din man utländskt ursprung?


    Vi har gjort två försök med insemination och skulle gå över till IVF, läkaren på Triangeln avrådde oss dock och tyckte det var alldeles för tidigt för mig. Fått hem recepten för IVF och allt men så plussade jag och har varit i chock sedan dess. Kommer vänta tills VUL tills jag vågar ta in det då jag är så tidig. Gjorde akupunktur i samband med senaste försöket, vet inte om det har någon betydelse.

    Det stämmer. Vår donator är halv ryss och halv ukrainare, han är sååå söt. Både jag och min man blev helt tysta när vi såg honom första gången. Det var han vi bara skulle ha.

    Jag hoppas allt går vägen för er med, var står ni i processen?
  • Äldre 10 Nov 18:24
    Kallamakka skrev 2018-11-10 16:15:15 följande:

    Wiho! Känner att jag har medvind just nu, ägglossning idag. 19 dagar efter missfallet konstaterades, är såå pepp på återföring. Hoppas det blir någon, förmodligen på torsdag. :)


    Åh va skönt!!! Hoppas på en fin julklapp <3
  • Äldre 16 Nov 13:24
    mooonwalker skrev 2018-11-02 18:03:10 följande:

    Fick ni se barn-bilder på donatorn? =)

    Vi har träffat en kurator som har "godkänt" oss för att få donerade spermier, men vi väntar också på att min man ska få göra en ny micro-tese. Det blev ett annorlunda möte hos kuratorn eftersom vi inte ens vet om vi behöver använda donerade spermier, men kuratorn var väldigt gullig och förstående.

    Jag ska ringa till kliniken när jag får min nästa mens för att se om jag kan göra ett nytt äggutplock denna cykel. Om de inte har tid att plocka ut mina ägg denna cykel lär jag få vänta till efter nyår, för cykeln därpå kommer nog infalla när kliniken har stängt. Om de hittar spermier vid min mans operation använder vi dem, men om de inte hittar några spermier befruktas mina ägg med donerade spermier.

    Jag vill bara ha det här sista försöket avklarat. Vi har hållit på så himla länge och jag är så trött på kliniken (landstinget) vi går hos. Det känns som om de gör fel hela tiden så jag har inget förtroende för dem överhuvudtaget. 


    Japp det fick vi. Cryos har dessutom börjat med vuxenbilder men vår donator hade inga sådana bilder. Jag förstår dig. Ni har en lång resa bakom er! Jag hoppas verkligen 2019 blir ert år! Stor kram och ursäkta att jag inte skriver mer, är sjukskriven pga illamående och kräkningar så kan inte sitta länge framför luren.
  • Äldre 23 Nov 22:37
    Kallamakka skrev 2018-11-23 21:59:55 följande:

    Yes! Idag kom mensen, lite tidigare än beräknat. Men det betyder att nästa ägglossning borde komma tidigare, runt 5 december tror appen! Hoppas hoppas på en bra veckodag, allt utom måndag!

    Svårt att beräkna när de tycker att insättning borde bli med blastocyst?

    Sist var ägglossningen en lördag, insättningen blev på fredag, sedan ägglossning på en söndag med planerad insättning på en fredag med. Så jag antar att 5 eller 6 dagar efter är okej?


    Åh va skönt! Hur många embryos har ni i frysen? :)
  • Äldre 24 Nov 20:55
    Kallamakka skrev 2018-11-24 20:44:00 följande:

    Två. Så chanserna är minst sagt begränsade.


    Håller tummarna!!
  • Äldre 15 Dec 10:43
    Nervernautanpå skrev 2018-12-14 19:53:13 följande:

    Gjorde mitt sista försök som jag får av landstinget i november och nu kom svaret. Inte gravid. Så otroligt tomt det känns. Har ju även bekostat tre försök i danmark själv.

    Hopplöst.

    Vi har i alla fall bestämt oss för att vi måste fortsätta ändå. Vi får sälja något, bilen vad som helst, ta ett lån.... det måste gå. Så jvla hopplös den här julen blev!


    Beklagar verkligen. Jag hoppas ni kan njuta av julen ändå och samla nya krafter. Stor kram till dig!
Svar på tråden Avsaknad av spermier