• Mån 25 jun 2018 17:29
  477660 visningar
  2463 svar
  2463
  477660

  Avsaknad av spermier

  mooonwalker skrev 2018-06-25 16:43:18 följande:

  Idag känns det äntligen bättre i magen, så himla skönt!

  Tyvärr blev det inga embryon till frysen (vi hade fått brev så småning om också, men min man ville veta på en gång). Det betyder att om detta inte fungerar blir det nytt äggplock för mig och det blir då vårt tredje och sista landstingsbetalda försök. Jag vill ju inte ta ut något i förskott, men när jag ser tillbaka på vår resa hittills så känns det ju som om man tappar hoppet. Om vi vill fortsätta försöka blir det privat och då blir det väl Carlanderska i Göteborg... Jag som tyckte det var omständigt att åka tvärs över stan, då behöver jag åka tvärs över hela landet! Men jag ska försöka att inte ta ut något i förskott, jag har ju förhoppningsvis ett fint embryo i magen och om det inte klarar sig har vi ett äggplock kvar.


  Åh vad tråkigt.. :( förstår dina tankar, tycker tre försök är för snålt! Ibland känns det som om det är ett berg att bestiga innan man når slutmålet,och att det dessutom blir en dyr historia i plånboken är inte heller kul. :(

  Nä, nu får vi verkligen hoppas att den du fick tillbaka tänker stanna! :) medvind i seglen!!
 • Tor 5 jul 2018 09:29
  mooonwalker skrev 2018-07-04 17:20:46 följande:

  Hur mår du Kallamakka? När har du testdag?

  Jag mår okej nu. Känns som om jag har mensvärk som kommer och går. Blir orolig varje gång jag går på toaletten för att se blod, men jag vet inte om Lutinuset gör så att jag inte blöder. Förra gången jag tog lutinus blödde jag i alla fall (dock inte så mycket), men inget blod än. Känner mig dock inte så positiv. Jag tog ett test förra veckan som var negativt, men det var ju ruvardag 10, så det kan ju ändras. Jag har testdag på fredag, ruvardag 16.

  Kram!


  Hej!

  Har tänkt på dig och hur det går dessa dagar, det låter lovande för dig, vad härligt!!

  Hoppas mensen fortsätter hålla sig borta och att du får ett plus, vi behöver det i den här tråden :) :)

  För min del är det nog inget positivt, tyvärr.

  Hade ont i brösten och mensvärk så länge ägglossnings sprutan var verksam, det kändes toppen! (man fick ju lite känsla för hur det känns att vara gravid) Men sen försvann allt..

  Började få färgade flytningar dag 9 och har haft mens i några dagar(dag 10-12), igår kom mensvärken och negativt test på dag 12.

  Nu blöder jag inte längre och har testdag på söndag.

  Lutinus verkade inte fördröja mensen för mig, har kort cykel och mensen blev inte särskilt försenad ändå, kanske en aning mindre i mängd.

  Är inställd på nya tag redan, ringde och kollade upp hur de fyra embryona mådde, tre klarade sig till frysen. Kanske kan någon av dem blir en bebis. Det känns i alla fall positivt! :)

  Nu försöker jag tänka om, jag kan inte påverka det här, försöka glädjas åt att semestra utomlands och ha det gott och dricka gott. Hoppas på ny laddade batterier och mera medvind framöver och även detta år tänka "Det Här kanske är sista sommaren, bara vi två!"
 • Fre 6 jul 2018 09:10
  mooonwalker skrev 2018-07-06 08:54:34 följande:

  Ja, testet var ju såklart negativt. Jag tror aldrig att jag kommer bli gravid, känns som om vi lika gärna kan ge upp...


  Åh.. Fan då!

  Ville så gärna komma in och läsa något annat, vad ledsen jag blir för din skull. :(

  Kram!
 • Fre 6 jul 2018 18:20
  Ontopic skrev 2018-07-06 12:56:23 följande:

  Hej tjejer!

  Tråkigt att det inte gick vägen den här gången för er!!

  Åhh vi får alla hålla tummarna att vinden vänder till hösten.. Inte ge upp trots att det är svårt och svider.. Det måste vända någon gång. Har tänkt på er och hållt koll på tråden.


  Det känns tryggt i den här tråden, vi är som en liten peppade familj som bryr oss genuint om varandra. Jag tycker det känns jätte bra att kunna komma in här och ta del av andras tankar, kunna prata öppet om allt och framför allt se all kämpaglöd trots alla motgångar!
 • Lör 7 jul 2018 15:56
  mooonwalker skrev 2018-07-07 13:28:31 följande:

  Tack för ert stöd! Och jag håller verkligen med om att det är skönt att kunna prata med er tjejer här. Dock tycker jag att det är lite obehagligt när män skriver här inne och skriver att det finns sätt att lösa det på. Jag har även fått ett privat meddelande där en främmande man vill erbjuda sina tjänster. Den hjälp vi behöver kommer jag söka hos sjukvården antingen i Sverige eller möjligtvis i typ Danmark.

  Kram!


  Ja jag tycker inte heller om det, fick flera såna meddelanden. Ett tag kände jag mig förföljd av samma person, bytte därför nick och så vidare.. Blir lite läskigt tillslut tycker jag, när man inte känner själv att Det räcker nu.
 • Mån 23 jul 2018 19:42
  askyfullofstars skrev 2018-07-23 13:52:27 följande:

  Hur går det för alla i tråden? Vi ska äntligen få sätta igång i augusti. Någon som blivit gravid/gör några försök?


  Hej!

  Här händer ingenting, väntar på vecka 32. Då öppnat dom igen!
 • Mån 13 aug 2018 22:36

  Hallå gänget!

  Nu har verkligheten kommit igång igen, efter välbehövd ledighet :)

  Här blev vi inkastade i att testa efter ägglossning nästan direkt efter ledigheten(läs efter sjukhusets sommarstängning), fick glad gubbe och ska få ett embryo insatt på fredag, i naturlig cykel. Så nu är det återigen dax att hålla i de där tummarna och hoppas hoppas - på tur ägg!

 • Tis 14 aug 2018 16:29
  Nervernautanpå skrev 2018-08-14 10:11:29 följande:

  Lycka till! Håller tummarna för dig!

  Jag ska åka in idag för att göra en sista insemination. Glad gubbe här med (börjar mer och mer se den där gubben med ett hånflin, haha, bitterf***a)

  Hoppas verkligen att alla här lyckas snart!


  Åh så spännande! Stort lycka till, till dig med!!! :)

  (förstår absolut vad du menar med den där smileyn).. Var bergsäker på att den kom på fel dag, här är hur mina tankar gått: "jaha å vad f*n är du så nöjd över?!" "älskling, ska vi mysa till det och låtsas göra barn?!" eller "åh, så har man väl ägglossning på den sidan där de e stopp, så det är väl skit samma, ägget sitter ju ändå fast.. "

  Positiviteten är väl inte alltid på topp, haha!
 • Tis 14 aug 2018 21:29
  Nervernautanpå skrev 2018-08-14 17:48:34 följande:

  Haha, jag känner igen det där. Har nog sagt ungefär samma sak också. Jag har svårt att vara positiv, men jag orkar inte riktigt vara negativ heller. Vet inte riktigt hur jag är faktiskt längre. Imorse blev jag nästa less på glada gubben, för jag hade räknat med ägglossning först om några dar. Det ställde ju till det lite med jobb. Men man löser det ju. Jag vägrar hoppa över nu när vi är igång. Och idag höll läkaren på att fumla runt hur mycket som helst kändes det som. Äggledaren låg i 90graders vinkel och om jag förstod saken rätt så krånglade det till det med att få katetern på rätt plats. Men nu är det bara att hålla tummarna igen.


  Och när det bråkar så hinner man ligga där i stolen och bli orolig såklart.. Vad jobbigt!

  Men nu är det gjort, nu kan man inte påverka så mycket(skit jobbigt det också). Det ska bara bli + nu! Heja heja!

  Nu skulle man trolla sig fram i tiden, det är så svårt med väntan! Hur fördriver du tiden innan testdag?
 • Tor 16 aug 2018 07:31
  Nervernautanpå skrev 2018-08-15 11:32:55 följande:

  Jag fördriver tiden med jobb. Försöker jobba mycket mest för att hålla mig sysselsatt. Men samma hemma, vi pratar inte så himla mycket om det här under "väntetiden". Jag blir ju påmind varje dag ändå då jag tar lutinus varje morgon och kväll.

  Hur gör du för att fördriva tid?


  Här hemma blir det att vi drömmer oss bort till den verklighet som kanske kommer "snart", så vi pratar endel. Sambon tyckte det var en mysig tid när jag ruvade sist, har jag fått höra nu.. Så han lär väl mysa sig igenom denna gång också antar jag. :)

  Jag själv har svårt att koppla bort tankarna, så jag fördriver tid genom att röra på mig eller börja följa någon på Youtube som jag kan se många avsnitt av.
Svar på tråden Avsaknad av spermier
Logga in
Bli medlem