• Äldre 21 Oct 15:01
    539046 visningar
    2466 svar
    2466
    539046

    Avsaknad av spermier

    Nervernautanpå skrev 2018-10-21 09:52:00 följande:

    Ok. Jag gjorde gravtestet imorse som vi fick av kliniken och det var negativt. Men jag har inte fått mens än så jag vet inte. Känns så tråkigt bara.


    Vad tråkigt! :/ kanske var det för tidigt?

    Själv firar jag att jag gått in i vecka 13 med rosa flytningar som jag önskar med Allt jag har-inte blir röda. :(
  • Äldre 22 Oct 15:48

    Hej allesammans!

    Tyvärr har jag fått ma, och ska själv framkalla abort med start imorgon. Känns såklart ledamt när man äntligen blev gravid. Snopet. Orättvist. Ja.. Jag vet inte vilket ord som passar bäst in.

    Får se när denna process är klar och när man får börja försöka igen. Just nu ska vi ge tiden till att bearbeta och sörja för att sen ta tag i allt igen.

  • Äldre 24 Oct 16:19
    mooonwalker skrev 2018-10-24 12:27:34 följande:

    Åh nej vad tråkigt! Stackare! När ni äntligen trodde att det skulle vara er tur...

    Stor kram till dig! <3 


    Ja, motgångarna känns så onödiga. Men det är vad det är, och vi mår okej efter omständigheterna.

    Nu har jag bara önskan om att aborten är klar och att vi får börja nästa försök snart. Har ingen lust att må dåligt och älta, jag vill framåt. Nångång blir det allas våra tur, det är säkert! :)
  • Äldre 29 Oct 14:27
    askyfullofstars skrev 2018-10-28 21:18:36 följande:

    Plussade idag på bim -4. Är i chock. Vågar inte ta in något då jag inte ens kommit till testdag. Men just idag är jag gravid. Helt otroligt.....


    Jippie! STORT grattis! Önskar att få läsa om plus i just den här tråden! Jätte roligt, förstår chocken! :)
  • Äldre 29 Oct 14:39
    askyfullofstars skrev 2018-10-29 14:34:53 följande:

    Tack!!!! Önskar detsamma till dig!! Hur går det för dig??


    Tack!

    Det går bra, jag har vägrat att stanna i en ledsamhet bubbla och vill se framåt, imorgon ska jag iväg på ultraljud och se hur missfallet gått, hoppas på att allt har kommit ut. Sedan är det bara att börja ta äl-test och hoppas på ägglossning inom snar framtid. Vi har 2 ägg kvar. Kanske kanske.. Vill inget annat än att ja just den där känslan som du bär på nu.. Åå, allt e så fnittrig och färgglatt. Älskade det! :) hoppas nu det håller i sig!! Det måste det!!
  • Äldre 29 Oct 15:00
    askyfullofstars skrev 2018-10-29 14:55:37 följande:

    Tycker du resonerar helt rätt!!! 2 ägg låter lovande!! Uppdatera gärna efter ultraljudet.

    Jag vågar typ inte säga de högt!


    Hahah när jag plussade var jag tvungen att säga det högt, till mig själv, till spegelbilden. Haha det gick liksom inte in :D fantastiskt roligt! Så glad för din skull :) hur det än går, så är det ju säkert att du är gravid just nu! Och det är ju nåt! :)
  • Äldre 30 Oct 11:54
    mooonwalker skrev 2018-10-30 08:55:57 följande:

    Hoppas att det ser bra ut på ultraljudet idag! Om man har varit gravid en gång så är det för många lättare att bli gravid en gång till, för kroppen kommer ihåg vad den ska göra. Så jag håller tummarna för att nästa embryo fäster också! Du har inte funderat på att fråga om ni får återföra två embryon?


    Ja vi får se om kroppen kommer ihåg. Hoppas! :)

    Jag tror inte vi skulle få sätta in två, är 26 år gammal. Så jag vet inte av vilken anledning de skulle gå med på det, men skulle vara skönare än att ha en kvar om insättningen inte fungerar, blir så vanskligt med om den klarar upptining eller inte.

    Det såg bra ut på ultraljud, endast 1 cm hinna kvar som de var säkra på att kroppen kommer ta hand om. Firade beskedet med nya ägglossningstester(tänk vad man kan va glad för konstiga saker) :)
  • Äldre 31 Oct 06:29
    mooonwalker skrev 2018-10-30 16:00:45 följande:

    Jag minns inte vilket landsting du tillhör, men där jag bor så står det att om mannen har azoospermi får man göra DET, återföra två embryon. Men jag förstår vad du menar, klart man är rädd för att man "förbrukar" två embryon om det inte lyckas. Men jag är tvilling själv och skulle bli överlycklig om jag skulle få det, så jag kommer fråga efter det =) När beräknas din nästa ägglossning?


    Halloj!

    Jag tillhör Uppsala.

    Jag tog faktiskt upp ämnet med min karl, så vi får se. Vi kan ju alltid prova att ta upp det. Vi har bara fått "fem stjärniga" blastisar(enligt dem). Men den första fäste inte, den andra dog.. Och jag antar att de två som är kvar eventuellt inte har samma kvalité? Kanske kan det vara en anledning till att få sätta in två? Känns faktiskt bättre att förbruka båda och göra IVF igen en att senare ha ett ägg att hoppas på, känns så riskabelt.

    Nästa gång vi träffar dem är ju inför insättning, så isåfall måste vi ringa dit och prata med dem innan.

    Ägglossningen har jag inte en aning om när den vill komma, ska börja testa i nästa vecka tänkte jag. Då har det gått 14 dagar sen ma.
  • Äldre 10 Nov 16:15

    Wiho! Känner att jag har medvind just nu, ägglossning idag. 19 dagar efter missfallet konstaterades, är såå pepp på återföring. Hoppas det blir någon, förmodligen på torsdag. :)

  • Äldre 10 Nov 21:27
    askyfullofstars skrev 2018-11-10 18:24:39 följande:

    Åh va skönt!!! Hoppas på en fin julklapp <3


    Det vore nåt! Hur mår du? :)
Svar på tråden Avsaknad av spermier