• Äldre 7 Jun 17:56
    539024 visningar
    2466 svar
    2466
    539024

    Avsaknad av spermier

    askyfullofstars skrev 2018-06-07 17:19:32 följande:

    Här går det skit. Får fortfarande inte påbörja något pga magen. Lär inte bli några försök under sommaren. Fan :(


    Åhh nej! Va fasen...! Så himla tråkigt!!! Va sa dom?
  • Äldre 7 Jun 18:02
    Nervernautanpå skrev 2018-06-07 12:57:22 följande:

    Imorgon är det dags för gravtest efter senaste inseminationen. Mensen är några dagar sen. Men idag fick jag mensliknande värk i magen. Tänk om det kunde gå vägen, men vågar inte hoppas....

    Det är så svårt att leta tecken, har ju aldrig varit gravid så vet inte hur det känns. Men som det känns nu är det mens på gång. Hoppas hoppas inte....

    Ville bara dela med mig om hur det går. Får återkomma när jag testat imorgon...


    Så samma dag som jag ska inseminera så ska du testa haha! Hoppas det ger positiva resultat! Förstår att det är svårt att känna in och få ett hmm om det är graviditetssymtom eller inte. När man inte vet hur det känns..

    Hur har du mått sen inseminationen för övrigt?

    Lycka till! :)
  • Äldre 7 Jun 20:54
    Nervernautanpå skrev 2018-06-07 18:35:51 följande:

    Tack! Jag har mått bra. Lite spänd i magen men det beror nog mest på ovitrelle och lutinus. Igår tänkte jag att det kanske går vägen ändå, men idag känns det precis som innan mens. Så ingen aning. Men men, bara att vänta till imorgon och se vad stickan säger.

    Hoppas det blir en turdag för oss båda!


    Så jobbigt att gå och vänta och inte veta! Usch alltså.. Men i morgon får vi hoppas på en turdag för oss båda som du säger! Efter i morgon är det min tur att våndas i 2 veckor...
  • Äldre 8 Jun 05:57
    Nervernautanpå skrev 2018-06-07 23:49:52 följande:

    Det blir ingen lyckodag för min del den här gången heller. Nu kommer mensen. Önskar dig all lycka till nu. Håller tummarna för dig.


    Nej! Åh så ledsen jag blir för din skull... det måste vända!
  • Äldre 10 Jun 20:14
    Nervernautanpå skrev 2018-06-09 22:11:10 följande:

    Tack. Hur gick det med inseminationen?


    Jag känner så starkt med dig.. Fasen. Jo det gick ju väldigt snabbt själva inseminationen ju.. Kändes ändå lite konstigt att ligga där och veta att det är någon annan mans spermier än min sambos. Men det är ju så det är. Jag känner mig inte hoppfull på att det ska bli något men ändå skönt att vara i gång att få försöka, det har varit en lång väg hit. Hinner du en omgång till innan stängning över sommaren? Kram
  • Äldre 11 Jun 06:17
    Nervernautanpå skrev 2018-06-10 23:50:08 följande:

    Vi hoppas hinna en gång till. Men det beror ju på när ägglossningen kommer. Jag hoppas för er också. Ett tag blev jag mest ledsen när andra lyckades men inte vi. Men inte längre.... jag önskar inte min sorg till nån annan. Men det är ju just det de är. Sorg. Men man måste våga hoppas! En del lyckas på första försöket, för andra tar det längre tid.


    Hoppas ni hinner en gång till! Är det på håret med stängningen? Jag känner som du, jag blir glad för andras skull nu och lever på hoppet att det ska komma för en själv också. Försöker tänka positivt, det sätter känsla över tillvaron på något sätt.. Men det är ju en sorg att hantera! Speciellt när man försökt så många gånger som ni har.. Svårt att bibehålla hoppet uppe, men kämpa på! Kram
  • Äldre 11 Jun 14:55
    mooonwalker skrev 2018-06-11 09:18:25 följande:

    Vad kul att du fick göra inseminationen, jag håller tummarna att det lyckas! Har du testdag i slutet av nästa vecka?Stor kram till dig! Jag hoppas att det går bättre nästa gång. Jag förstår precis dina känslor att bli ledsen när någon lyckas samtidigt som man inte önskar någon att befinna sig i den här situationen. Jag känner precis likadant!

    Jag har precis varit hos läkaren och gjort ultraljud på mina äggstockar för att räkna antal ägg. Jag har tagit sprutor i en vecka. Jag passade dels på att fråga om återföring av två embryon istället för ett (vilket de sa att de eventuellt kan göra beroende på hur många embryon vi får och kvalitén), dels om kvaliteten på mina mans nedfrysta spermier. Angående kvaliteten fick jag istället prata med en barnmorska som svarade att de från labb har skrivit i journalen efter micro-tesen att det är osäkert om spermierna klarar nedfrysning och upptining! Det innebär alltså att jag kanske kommer göra ett äggplock helt i onödan eftersom spermierna kanske redan är döda... Jag har varit helt inställd på att vi ska få tillbaka minst ett embryo så det här kändes verkligen som ett slag i ansiktet. Det är aldrig någon som har nämt att spermierna kanske inte klarar sig. Läkaren satt ju tom och pratade om vilken dag återföringen skulle bli, men den kanske inte blir av överhuvudtaget...


    Så tacksam för att vi fick göra ett försök nu innan sommaren, oavsett resultat. Men ja visst blir det självaste midsommarafton som blir min testdag..

    Men vad galet att de inte har berättat det för dig. Det känns ju som väldigt viktig info liksom?!
  • Äldre 11 Jun 19:09
    mooonwalker skrev 2018-06-11 15:18:43 följande:

    Hoppas midsommarafton blir er lyckodag!

    Ja visst är det! Barnmorskan sa att hon såg att jag blev chockad och undrade om jag ville stanna en stund, men varför skulle jag stanna? Det finns ju ingenting de kan göra nu, jag önskar bara att de hade sagt något tidigare så att jag mentalt kunde förbereda mig på det.


    Vi får se.. Jag vet inte alls men jag känner mig inte hoppfull.. Jag kanske är negativ. Det är lättare så känns det som..

    Men alltså varför har dom inte sagt det innan? Förstår dig verkligen! Det hade ju gett dig tid att förbereda dig. Att få den infon kastad i ansiktet är ju fruktansvärd. Det är ju stor skillnad på det du trodde och det dom säger nu..
  • Äldre 13 Jun 12:37

    Jag hoppas så att jag slipper äggplock efter att ha läst om dessa hemska sprutor ni tvingas ta.. Kom i håg att ni är grymma :) Skulle inte förvåna mig om jag hamnar där också längre fram i tiden.

  • Äldre 14 Jun 16:44
    MariaC skrev 2018-06-14 14:17:28 följande:

    2 juni kl. 02.37 föddes vår lilla Vide. Tyvärr var han redan i himlen. V. 32 och han dog i min mage, hjärtat stannade. Vi går sönder av sorg. 3,5 års kämpande för att få Vide och nu har vi förlorat honom.

    Nu är vi tillbaka på ruta 0 igen fast hundra gånger värre. Och med ovissheten om vi ens kommer få någon mer chans.


    Nej nej! Beklagar verkligen.. Finns inga ord..
Svar på tråden Avsaknad av spermier