Inlägg från: Utflykt i verkligheten |Visa alla inlägg
  • Utflykt i verkligheten

    Älskar man inte adopterade barn som sina egna?

    Anonym (äkta kärlek) skrev 2015-06-07 12:27:28 följande:
    När min bror träffade sin fru, hade hon en liten dotter på 2 månader. Ett litet barn som han kom att älska och fästa sig vid otroligt mycket. Barnets biologiska far hade inget intresse av sin dotter, och träffade henne aldrig. Alltså helt ute ur bilden redan innan hon var född.

    Paret gifte sig så småningom och fick även 2 gemensamma barn. När bonusdottern var 7 år så adopterade han henne. Men han hade under alla år innan dess alltid betraktat sig som hennes pappa fullt ut. Kärleken dem emellan kan ingen ta miste på. Han är en underbar pappa till alla sina 3 barn, och aldrig någonsin har han gjort någon skillnad på dem. Inte i sitt hjärta heller. Idag är alla 3 barnen vuxna. De står varandra väldigt nära, och samtliga säger att de haft en underbar uppväxt.
    Precis så var det för mig också, med skillnaden att jag var nästan 1 år när min pappa kom in i mitt liv. Trots att vi ser väldigt olika ut så är det aldrig någon som har ifrågasatt hans faderskap till mig. Kärleken har varit densamma för mig som för mina syskon som var hans biologiska.
Svar på tråden Älskar man inte adopterade barn som sina egna?