Inlägg från: nozpa |Visa alla inlägg
  • nozpa

    Varför blev Lisa Holm-fallet så stort?

    Vanillaextract skrev 2015-06-16 14:34:30 följande:

    För att hon var svensk, vit, blond, ung, söt och försvann i en svensk idyll. Jackpott liksom. Det enda som kunde slagit det vore väl om hon var ännu yngre.


    Visst är det så. Samt märkligt försvinnande, folk hoppades in i det sista. Klart att det blir stort. Som en sommardeckare.
  • nozpa
    Anonym (Sorgligt) skrev 2015-06-16 19:16:03 följande:

    Det är ju fruktansvärt det som hänt. Idag såg jag dessutom en notis om en 16-åring flicka som hittats död på ett hotellrum. Troligen pojkvännen. Men inte alls samma pådrag. Ja man undrar varför en människa förefaller vara så mycket mer intressant än en annan människa. Hon var ju inte försvunnen förstås, det ger ju alltid ett visst pådrag. Men kanske var den andra flickan, vars namn vi inte ens vet, lite mindre väletablerad i samhället. Känns också så fel. Man blir bara ledsen över alltihop.


    Ja, det är fruktansvärt. Eller 4 åringen som sprängdes ihjäl. Sjukt. Det berör mig mer då jag själv har en 4 åring.
  • nozpa
    Agdaa skrev 2015-06-16 21:09:20 följande:

    Jag tror att det beror på de faktorer som vi inte fått veta än. Som hur de hittade henne med tanke på att hon var omöjlig att identifiera. Tror att det har hänt henne något riktigt ruskigt :( med tanke på hemlighetsmakeriet. Nånting är det som de inte vill ska komma fram.

    Väntar varje dag att få höra om nåt om genombrott så att de kan gripa idioterna som har gjort det o hoppas att de får Sveriges strängaste straff. (Vilket antagligen är alldeles för lamt)

    Det är helt oacceptabelt att detta får förekomma i Sverige. Stackars lilla tjej o hennes anhöriga.


    Vem var omöjlig att identifiera?
Svar på tråden Varför blev Lisa Holm-fallet så stort?