• Anonym (Anna den late)
    Äldre 20 Jun 11:31
    31206 visningar
    185 svar
    +1
    185
    31206

    Är det så fel att vilja bli lyxhustru?

    Min dröm är att hitta en snäll stabil man som inte har något emot att försörja mig. Han jobbar och jag sköter hushållsarbetet (i en liten lägenhet), jag behandlas som en prinsessa av honom och kan spendera det mesta av dagarna med att jogga, träna, pyssla, läsa böcker och vara söt. jag vill inte heller behöva gå till arbetsförmedlingen eller låtsas vara sjuk för att bli sjukskriven utan vill kunna strunta i allt det.

    Gärna ett barn, helst inte fler. Jag kräver inte någon lyx, inte några dyra vanor, ingen rikedom. Äter vanlig husmanskost och handlar kläderna på Ullared. Om han får ut kanske 20 000 i månaden så räcker det och vi har till mat, hyra, räkningar och ger mig utöver det kanske 2-3 tusen att shoppa för varje månad så räcker det.

    Är det här verkligen för mycket begärt i livet? Jag tycker inte det, men ändå så måste jag stå här och byta blöjor på senildementa som inte vill byta blöjor på självaste midsommardagen....vilket jävla öde.

    Jag är jävligt snygg dessutom, och bara 22 år gammal. Skall livet vara såhär?  

  • Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 20 Jun 13:06
    #10
    Anonym (rutan) skrev 2015-06-20 11:37:13 följande:

    ja. livet är såhär. och i stället för att drömma om att få leva av någon annan kanske du ska vara stolt över att du klarar att försörja dej själv. 

    och glöm inte att du kommer själv bli gammal och behöva vård. Det är inte ett dåligt jobb. Det är ett meningsfullt jobb. 


    Jag har försörjt mig själv helt sedan jag slutade gymnasiet och delvis sedan jag var 15. Det kanske har gett mig lite stolthet, men vad skall man med stolthet till egentligen?

    Är det inte ett dåligt jobb? Har du själv jobbat dubbelpass hela julhelgen med dementa som gör i blöjan och nyper dig i stjärten medans alla andra är hemma, lyckliga, lediga och firar jul? Så har mina 4 senaste jular sett ut.
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 20 Jun 13:50
    #15
    Anonym (Lilly) skrev 2015-06-20 13:15:59 följande:
    Och då är enda alternativet att bli hemmafru (det heter inte lyxhustru, eftersom du inte ska leva i lyx)?

    Och du, du är inte den enda som jobbar helger med gamla människor. Och att du gör det, och att du jobbar dubbelskift flera jular i rad, är ditt eget val.

    Nej det är inte mitt eget val. Andra människor har familjer och jag har fasen inte hjärta att lämna stället hela julen med totalt inkompetenta vikarier som inte kan svenska. Så vad har jag för val?
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 09:16
    #56

    Jag vill bara att en snygg, lång, muskulös,  ljusblond blåögd kille i 30-årsåldern skall glida fram till mig efter en lååång dag på demensavdelningen.

    Glida fram i en rostig Volvo-240, veva ner rutan och säga: "-Tjena Kexet! Går du här och smular?" Sedan hoppar jag in i bilen och startar mitt drömliv.

    Inget jobb att gå till, ingen klocka som ringer utan jag går upp ur sängen när jag själv vill det. Han jobbar kontorstider. Jag har hela förmiddagarna för mig själv då jag kan gå runt och pyssla, jogga en runda. Klä mig i mysbyxor och sunkig t-shirt. Se på dagtids-tv och läsa en bok.

    Sedan lagar han middag som vi äter framför tv-n, går till gymmet ihop, kommer hem och har sex, ser på tv och somnar lyckliga. Från nu tills vi dör av hög ålder. Är det så mycket begärt av livet?

  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 11:37
    #72

    20k är ju kanske ett minimum. Men pengar är inte allt, jag kan avstå från det mesta vad gäller onödig konsumtion. Resa tillexempel? Varför skall man göra det? Man kan väl läsa en bok istället om man vill "uppleva" någon ny miljö? Sverige är gott nog åt mig. Jag skulle lipar inte direkt över att aldrig ha vart norr om Göteborg eller längre bort än Helsingör  Eller ha ett hus? varför skall man ha ett hus? Vad är det för fel på lägenhet? varför skall man köpa märkeskläder och sånt skit? Skönhet är hur man ser ut naken, inte vilka kläder man har...eller?

    Jag tar dessutom rostig obesiktigad 240 före en ferrari alla dagar i veckan. Jag har inte ens körkort men orka med pretentiösa idioter som vill flasha med en snygg bil. Jag ser ju givetvis gärna att han får ut mer än 20k i månaden, men det är inget jag fäster nån större vikt vid. Lång, ljusblond och muskulös är dock krav.

  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 11:47
    #75
    Kyrkby skrev 2015-06-21 11:39:46 följande:
    Tillåt mig att dra på smilebanden Skrattande
    Tjej dum blond blåögd och obildad.
    Du kan bli vad du vill, jag lovar !
    Vem har sagt att jag är blond och blåögd? Han skall vara blond och blåögd är allt jag sagt om den saken. Jag har mörkbrunt hår och bruna ögon om det spelar någon roll. Jag är inte obildad, jag är utbildad undersköterska.
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 13:58
    #87
    Anonym (gg) skrev 2015-06-21 12:01:43 följande:
    Kanske bättre du håller dig till män med svart hår och bruna ögon ..... 

    Nej. Jag gillar ljusblonda män (rödlätt hår går också bra) med blåa ögon. Minst 185cm och muskulös kropp skall det vara. Lite extra hull gör ingenting, bara det finns muskler. Helsvensk eller ev. dansk. Inget annat.
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 14:06
    #88
    +1
    Anonym (gg) skrev 2015-06-21 13:55:38 följande:

    Jag kan ta ditt jobb bara säg till du vill ju inte ens ha det så ja tack .


    Nej. Det är min försörjning. Det som betalar min hyra, min mat, mina räkningar, mina saker och mitt gymkort. Dessutom är folk så urbota inkompetenta och inhumana att jag är oumbärlig. Efter 4 år av mer än heltid och även några år tidigare som extraarbete så får man en relation till de människor man har ansvar för. De är som mina bebisar nästan och jag låter inte vem som helst ta hand om dem. Jag har sett så många inkompetenta människor jobba där, människor som inte borde ens få sätta sin fot i vården öht. Så nej du får inte mitt jobb.  
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 14:20
    #89

    Vid närmare eftertanke så vill jag nog inte sluta jobba ändå. Men jag vill sluta behöva jobba övertid och sluta behöva ta dubbla pass på storhelger. Dessutom vill jag hitta en snygg lång ljusblond muskulös kille. Vad han tjänar spelar då ingen roll alls eftersom jag jobbar. Är det verkligen så mycket begärt?

  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 22 Jun 12:50
    -1
    Anonym (bullanmamman) skrev 2015-06-22 11:41:07 följande:

    så lever många av mina vänner, de ljuger dock för mannen...

    de går ju på sina möten på af för att få från försäkringskassan, sjukskrivna då och då och männen säger okej okej

    så du kan bara fejka

    detta är ju en natrulig del i livet

    har du soc kan du vara sjukskriven jätte länge de ställer inga krav där


    Tanken var att inte behöva gå till försäkringskassan och fejka att jag är sjuk eller låtsas söka jobb för att få pengar. Jag vill inte belasta samhället med min livsstil. Men jag vill nog fortsätta jobba tror jag men inte tvingas jobba övertid och alla storhelger.

    Det blir som en slags skyldighet att alltid jobba jul, påsk, nyår, midsommar och ta semester typ på hösten. Situationen är sådan att de av mina kollegor som är bra är lediga vid sådana tillfällen och jag kan inte lämna stället till folk som är ett namn på ett papper som är inkompetenta och knappt kan svenska!! Tänk dig själv att du är dement och förvirrad och är utlämnad hela julhelgen med ett gäng tanter som sitter och pratar sinsemellan på arabiska.
  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 22 Jun 13:00

    Jag tänkte inte "slava" efter mannens behov utan vara hemma och göra saker som jag vill göra - dvs. inte jobba. Givetvis sköta en del av hushållsarbetet men inte allt. 25-50% kanske.

  • Anonym (Anna den late) Trådstartaren
    Äldre 23 Jun 18:38

    Nu är jag väldigt ung och har inte så stor erfarenhet av relationer men på er låter det konstigt. Enligt er ska kvinnan sköta allt i hemmet, ge avsugningar mm. på kommando som något slags straff om hon inte jobbar?

    Jag skulle aldrig ställa upp på att suga *** och sköta allt i hemmet som en slags affärsöverenskommelse??? Jag suger gärna *** om jag själv vill eller om han frågar snällt men inte som en slags jäkla betalning för att jag inte vill jobba...fan heller!!

    Jag är snygg, ung, söt och smart. Detta tillsammans med att man älskar varandra borde räcka för att få slippa jobba tycker jag...

Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?