• Anonym (Anna den late)

    Är det så fel att vilja bli lyxhustru?

    Min dröm är att hitta en snäll stabil man som inte har något emot att försörja mig. Han jobbar och jag sköter hushållsarbetet (i en liten lägenhet), jag behandlas som en prinsessa av honom och kan spendera det mesta av dagarna med att jogga, träna, pyssla, läsa böcker och vara söt. jag vill inte heller behöva gå till arbetsförmedlingen eller låtsas vara sjuk för att bli sjukskriven utan vill kunna strunta i allt det.

    Gärna ett barn, helst inte fler. Jag kräver inte någon lyx, inte några dyra vanor, ingen rikedom. Äter vanlig husmanskost och handlar kläderna på Ullared. Om han får ut kanske 20 000 i månaden så räcker det och vi har till mat, hyra, räkningar och ger mig utöver det kanske 2-3 tusen att shoppa för varje månad så räcker det.

    Är det här verkligen för mycket begärt i livet? Jag tycker inte det, men ändå så måste jag stå här och byta blöjor på senildementa som inte vill byta blöjor på självaste midsommardagen....vilket jävla öde.

    Jag är jävligt snygg dessutom, och bara 22 år gammal. Skall livet vara såhär?  

  • Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?
  • Anonym (undrande)
    Anonym (Anna den late) skrev 2015-06-20 13:50:31 följande:

    Nej det är inte mitt eget val. Andra människor har familjer och jag har fasen inte hjärta att lämna stället hela julen med totalt inkompetenta vikarier som inte kan svenska. Så vad har jag för val?


    Man har alltid ett val. Och ditt liv formas av dina val.

    Du jobbar på ett äldreboende för att du valt det. Du kunde valt någonting annat men du gjorde inte det (av vilken anledning vet jag inte). Du väljer att jobba på helger och bli bitter istället för att vara ledig och vara med din familj och dina vänner (om du nu har några).
  • puss

    Dröm? Att handla kläder på Ullared och ha en inkomst på 20kkr??
    Det lär ju inte bli alltför svårt att uppnå.

  • Anonym (man)

    Spelar nog ingen roll hur snygg du är om du vill hitta en bra man. Har man normal hjärnkapacitet så väljer man inte en fru vars enda ambition i livet är att vara hemmafru i en sunkig lite hyrestrea och kunna handla på Ullared.

  • Anonym (hm)

    Låter inte som lyxhustru mer som hemmafru men visst om det passar dig TS så go for it

  • Anonym (e)

    Fel nej, alla väljer själva hur de vill leva. Ett tips är att söka en engelsman eller amerikaner, där det är vanligare med hemmafruar i deras kultur.

  • Anonym (rutan)
    Anonym (Anna den late) skrev 2015-06-20 13:06:24 följande:
    Jag har försörjt mig själv helt sedan jag slutade gymnasiet och delvis sedan jag var 15. Det kanske har gett mig lite stolthet, men vad skall man med stolthet till egentligen?

    Är det inte ett dåligt jobb? Har du själv jobbat dubbelpass hela julhelgen med dementa som gör i blöjan och nyper dig i stjärten medans alla andra är hemma, lyckliga, lediga och firar jul? Så har mina 4 senaste jular sett ut.
    Jadu, vad ska man med stolthet till? Gå omkring rak i ryggen och känna att man inte har tummen mitt i handen kanske? Känna att man inte är beroende av någon annan? Känna en trygghet av att veta att om allt skiter sej, så står man inte där utan någonting?

    Nej det är inte ett dåligt jobb. Och detdär med ledig jul minns jag nog inte hur känns. De senaste 7 jularna har jag stått skift mellan 17-07, men varje gång min lön kommit i januari har jag varit stolt över mej själv. 

    Var och en bestämmer väl själv om dom vill bli hemmafru eller inte, och var och en har sin åsikt om att jobba eller inte. 
    Men min åsikt är, att det ligger en stolthet i att jobba ihop sina egna pengar, och att stå och byta blöjor på dementa är ett meningsfullt jobb. Och det tycker jag att du ska tänka på ibland, att vad du gör är viktigt. 
    Sedan om du vill bli hemmafru är det ditt val, bli det då bara, och sedan om din man väljer att byta ut dej mot en yngre hemmafru senare, så...tja..du har ju i allafall en "karriär" att falla tibax på:p
  • Lavish

    Det är väl hemmafru och inte lyxfru du vill vara. En lyxfru behöver inte sköta hushåll eller barn, dom betalar andra för det.

    Fel är det väl inte, så länge du lägger korten på bordet tidigt i en relation och är beredd på smällen som kommer om relationen tar slut. 

  • Venne

    Eller så pluggar du till ett välbetalt jobb, så har du råd att tom jobba deltid och ändå överleva. Skaffar du dig då en man som också har ett vettigt jobb så kommer ni ha det gott. Dessutom är ju sådana jobb ofta lite roligare att gå till och du kan välja något där du inte jobbar OB.

Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?