• Anonym (i)
    Äldre 21 Jun 18:08
    38699 visningar
    112 svar
    112
    38699

    Tänder på när någon kommer i mig

    Jag känner mig lite "annorlunda" och anledningen är att jag VERKLIGEN tänder på när någon kommer i mig. Jag har ingen fast partner utan olika KK och jag säger alltid att jag vill att dom kommer i mig och det är ingen som säger emot. Har aldrig prövat att bara "se vad som händer" så jag vet inte om det är vanligt att en kille sprutar i en när man är KK eller brukar de komma utanför på typ ens kropp? Något som är väldigt märkligt är också att ingen av dom frågar om jag äter preventivmedel utan bara kör på, är inte killar rädda för att en tjej ska bli med barn??!! Finns det fler som också tänder på tanken att en kille kommer i dom eller är jag ensam om det?

  • Svar på tråden Tänder på när någon kommer i mig
  • Anonym (i) Trådstartaren
    Äldre 21 Jun 18:12
    #2
    Anonym (Mia) skrev 2015-06-21 18:10:47 följande:

    Har du tänkt att det finns könsjukdomar ?


    Det är väldigt dumt av mig! Jag vet!
  • Anonym (i) Trådstartaren
    Äldre 22 Jun 19:23
    #80

    Det handlar inte om mannens njutning, jag tänder på att känna hur det pulserar och att sperma sprutas in. Vissa gånger känns det mer än andra och det är de gångerna det känns som mest som jag verkligen njuter. Jag går ju inte igång på att han får komma utan på känslan jag känner när han kommer i mig...

  • Anonym (i) Trådstartaren
    Äldre 22 Jun 19:27
    #81
    Anonym (johanna) skrev 2015-06-22 12:43:54 följande:

    Här är en till tjej som tänder som fan på det. Absolut bästa, när killen närmar sig och kommer i mig får jag alltid orgasm, vill att det riktigt ska gnidas in efteråt också så förlängs min orgasm. Det är något för mig med själva risken att bli med barn som tänder mig, har två olika kk så vet att dom är rena. Verkligen min fetisch kollar jag på porr är creampies ett måste, spolar gärna fram till de delarna..

    Nu satte jag dock i en spiral för 2 månader sedan och det gör mig inte alls lika kåt när killen kommer i mig längre.. finns liksom inte samma spänning och risk i det hela längre... men men better safe then sorry..


    Samma här! Tänder på risken att bli med barn samtidigt som jag ju inte äter preventivmedel och inte vill ha barn och en abort skulle inte vara ett alternativ :/ Hra dock sex under "säkrare" perioder men de är ju inte alltid så säkra men har hittills inte blivit med barn...
  • Anonym (i) Trådstartaren
    Äldre 22 Jun 19:33
    #82

    Ni män som tänder på att spruta i en kvinna, är ni inte rädda för att hon ska bli med barn? Jag har legat med 4 killar under 1 år och bett dom spruta i mig, en av killarna hade även flickvän sedan 4 år (!) och hade inga problem med det (fick reda på att han hade flickvän när vi legat några gånger och vi träffas inte idag!). Om jag var kille skulle jag vara livrädd! Tror killar att det är svårt för en tjej att bli med barn eller tror dom alltid att utvägen är abort? Vad gör ni om hon skulle säga att hon väljer att behålla barnet???

Svar på tråden Tänder på när någon kommer i mig