• KlunsS­murfen
    Äldre 15 Dec 11:44
    9777 visningar
    43 svar
    43
    9777

    Behöver man prata sex med söner?

    Anonym (K) skrev 2018-12-15 02:01:53 följande:

    Men herregud, självklart måste sönerna ha sexsnack lika mycket som tjejer behöver det. Det är till absolut störst andel män som våltdar kvinnor, det är här och nu du lägger grunden för sonens värderingar tror jag. Ett nej eller antydan om att personen inte vill eller ens en osäkerhet om personen vill är ett nej. Det är aldrig okej att tafsa hur gärna man än vill eller hur cool man än framstår bland vänner och hela köret, gå igenom allt det. Man kan som förälder inte bara anta att dom är med på allt, hur allvarligt det är och hur illa dom kan göra en annan människa.

    Jag tror det är jätteviktigt.



    " Det är till absolut störst andel män som våltdar kvinnor, det är här och nu du lägger grunden för sonens värderingar tror jag"
    ja den moraliska grunden skapas oftast under barndomen under socialt samspel men den moraliska grunden har inte bara med sex och sexprat att  göra. Genus"vetare" och vänsterfeministers teorier är extremt förenklade hypoteser och saknar oftast vetenskaplig grund.
    Män som fått en trygg uppväxt brukar inte våldta folk.

    Så botas en sexualbrottsling - Modern Psykologi
    modernpsykologi.se/2014/10/09/sa-botas-en-sexualbrottsling/

    Så skapas en våldtäktsman | TTELA - Vänersborg

    Psykolog Hanna Harnesk, 33 år, arbetar med behandling av de intagna, gör riskbedömningar, föreläser om bland annat förövarpsykologi och handleder även personalen.
    [....]

    Det de flesta våldtäktsmän har gemensamt är en trasig barndom. De har varit utsatta och har ofta obearbetade trauman i bagaget.
    - De kan själva ha varit utsatta för sexuella övergrepp, utsatts för fysisk och/eller psykisk misshandel och blivit försummade.
    - De har inte fått de rätta redskapen för att hantera känslor som sorg, depression, agression och ångest.

    www.ttela.se/nyheter/v%C3%A4nersborg/s%C3%A5-skapas-en-v%C3%A5ldt%C3%A4ktsman-1.3037509


Svar på tråden Behöver man prata sex med söner?