• riktigtjävlaless

    Varför i helvete kommer ni män så jävla fort??

    Hej. 
    Jag är en tjej född 94, som har ett problem.
    Sedan jag fyllde 15, så har mina sexpartners alltid kommit fort. Har väll haft en sisådär, 10 sexparners efter jag fyllde 15, alla födda ifrån 91-79. De äldre har varit när jag varit vuxen

    De jag haft sex med har verkligen alltid kommit fort, och deras ursäkter är alltid "du är för sexig", "du är för tight" och liknande. Och precis alla dessa säger också att de absolut "bara är med mig" de kommer fort. JAG ÄR TRÖTT PÅ ERA LÖGNER.

    Jag vill uppleva vaginala orgasmer, och hur fan ska man kunna de ifall ni män inte kan hålla er. Finns tillochmed män som kommit efter 2 "juck", och bara av att vara inne i fiffi. 

    Så min fråga är, till er kvinnor, hur hittar man män som INTE kommer fort? Har träffat äldre akademiker, elitidrottare och studenter. Men alla kommer fort, vad göra? Gråter

  • Svar på tråden Varför i helvete kommer ni män så jävla fort??
  • Anonym (Jag)

    Jag har aldrig kommit snabbare än 20 minuter ens när jag runkat så jag kanske passar dig bättre? Å andra sidan är du nog för ung för mig.

  • Anonym (Skräp dig!)

    För det första skräp till dig människa!! Det skriker ATH om din tråd!

    För det andra finns det kvinnor som faktiskt inte kan få vaginala orgasmer via enbart penetration och det har INGET med männen att göra, så har du tänkt på att "felet" kanske ligger hos dig? Det är inte mannens plikt att få kvinnan att komma och visevärsa utan sex ska vara ett "samarbete" mellan två personer för att uppleva total njutning,

    Du är nog för ung för att förstå det....

    PS: jag är själv tjej och jag har kommit många! Gånger med min sambo! Och det har inte behövts några 2 timmar här inte

  • Anonym (Repris)

    Har ingen kille kört fler gånger då? En 6-7 gånger kan man nog köra, och dom tar ju rejält längre tid också.

  • Anonym (Skräp dig!)

    Skärp dig Ska det naturligtvis stå, skriver från telefonen

  • Anonym (Repris)
    riktigtjävlaless skrev 2015-07-10 15:12:44 följande:

    Hade männen kunnat hålla sig i 5-10 minuter så hade jag ju iallafall kunnat få chansen. Men nu är de över under 1 minut. 


    Av 10 partners, har ingen klarat 5 minuter? Ingen som kört vidare efter att dom tömt?
  • Anonym (Stobbe)

    Ok. Här kommer tipset som kommer förändra ert liv. Det absolut bästa sättet att undvika snabbtömning: olivolja. Använd rikligt av detta som glidmedel. Annars kan det funka att inte ha så bråttom in. Det ska vara ordentligt vått för att det inte ska bli snabbt avslut.

    Annars är det bra att vara helt avslappnad(som vid fylla), förutom på ett ställe: skinkorna. Spänn dem så motar man satsen.

    Varsågoda!

  • j a d e

    Ingen aning om hur du ska hitta någon bättre karl men fortsätt leta då? Alla kommer inte på fem sekunder men du råkar ständigt ut för detta alltså? Låter lite osannolikt men du kan ju ha haft stor otur. För de flesta innehåller sex mer än lite juckande med, jag fattar dock att du vill komma av just in och ut, då får du hoppas på ett uthålligt exemplar nästa gång. Ett tips är ju att prata en del innan.

  • riktigtjävlaless

    Är väll 3 stycken som varit hårda och kunnat köra på igen, men de har kommit lika fort ändå. De andra har vi väll fått väntat några minuter innan den går upp igen, men de är samma visa att de kommer fort. 

Svar på tråden Varför i helvete kommer ni män så jävla fort??