• Dixie

    Blivit behandlad som skit!

    det lät ju inte bra - särskilt inte det med vikten.... men samtidigt måste det ju vara svårt för personalen att "läsa" av personerna som kommer in och göra en bedömning vilken typ av människa det är och hur de ska "behandla" denna person. 

    ang vikten - hade en sköterska sagt så till mig så hade jag tagit det som ett skämt, rykt på axlarna och sagt jaja, det får vi ta senare - nu ska jag ju föda barn!
    jag menar inte att det var ok att säga detta, men att en enda mening ger dig ätstörningar är ju inte bra, du måste ju då även fundera på varför du tar åt dig av vad en okänd människa säger.

    att de bad dig sluta skrika var kanske för att de ville att du skulle koncentrera dig på att krysta vid rätt värkar och inte bara skrika okontrollerat - jag har ingen aning, men kan ju vara en förklaring!
    jag har ju svårt att tro att de som jobbar på förlossningen skulle säga elaka saker bara för att - de är ju trots allt där för att hjälpa till!  

    Jag har själv fött 3 barn och har bara positiva upplevelser av de förlossningarna, jag hoppas ju inte att jag bara har haft tur - utan att de allra flesta upplever förlossningen som ngt positivt! 

Svar på tråden Blivit behandlad som skit!