Inlägg från: Anonym (G) |Visa alla inlägg
  • Anonym (G)

    Har dom rätt att göra så?

    Annars kan du vänta med att röka tills du kommer hem. Personligen tycker jag att rökning borde förbjudas på alla ställen där det påverkar oskyldiga människor...

  • Anonym (G)
    MrsMia skrev 2015-08-21 00:05:31 följande:
    Jag har väldigt svårt för sidorök. Samtidigt kan man inte förvänta sig att en rökare ska kunna hålla sig hela dagen, det funkar inte så. Vi måste alla visa respekt för varandras behov här, att hitta rökfria zoner i Sverige är inte svårt idag.
    Om man inte kan hålla sig finns tre andra alternativ: Att gå avskilt så att man inte stör någon annan, att röka ersättnings"cigaretter" som inte stör dem runtomkring eller att helt enkelt sluta röka.

    Ingen har ett "behov" av att få in rök i lungorna så jag hänger inte med när du skriver att "vi" ska visa respekt för varandras behov?
    Tow2Mater skrev 2015-08-21 03:34:12 följande:
    Var i meningen "satt mig utomhus på ett avskilt ställe utan andra gäster och rökt en ciggarett" läser du att rökningen påverkar andra människor?
    Jag utgår ifrån att det finns en anledning till att det inte tilläts. Jag kanske är naiv, men jag vill inte tro att rökare medvetet stör andra runtomkring dem och att då detta så ofta ändå sker är det på grund av att de inte inser att de står för nära/i vägen. Personen skrev till och med att restaurangens uteservering är enda stället där man kan sitta, alltså måste det ha varit där som ts satt och kallade det för "avskilt".

Svar på tråden Har dom rätt att göra så?