• Anonym (:))
    Äldre 21 Aug 09:02
    2551 visningar
    30 svar
    30
    2551

    två frågor om förlossning

    Det finns väl ryggmärg bedövning osv... Jag körde lust gas.. Fick också panik.. Det flesta bm är jättebra och vana :) Men dom är väldigt bestämda det tyckte jag vara bra. För mitt i all kaos och panik hörde jag bara bms röst... Som jag följde :)

  • Anonym (:))
    Äldre 21 Aug 09:34
    #8
    Anonym (ts) skrev 2015-08-21 09:23:25 följande:

    Alltså jag kan inte slappna av om det kommer massa störande moment i vägen, vi kan väl säga att jag måste meditera fram en kontroll och det är totalt omöjligt att fokusera på magen om nån tar mig på benet tex eller pratar med mig. Helst skulle jag inte ha nån alls i rummet.


    Men det är ju just det att du måste lita på bm... Det kanske inte finns den extra tiden..., är det dax så är det dax... Men prata med dom och sen är det ju så trivs du inte med bm har du rätt att byta ut, det är viktigt att man känner sig trygg. Tror inte att man ska tänka så mycket.. Kroppen och instinkten funkar jävligt bra när det kommer till kritan :) Mins när huvet ligger precis mellan bena och jag skriker rakt ut att jag vill ta ner benen... Bm säger åt mig att det går inte, ditt barn ligget där... Hur mycket jag ville ta ner benen gick det inte, för mitt barn låg där, någonstans lydde inte min kropp ;) Fokusera på bm röst. Själv har jag ca 3 månader tills det är dax, försöker inte tänka på det.. Det blir som det blir ;)
Svar på tråden två frågor om förlossning