Inlägg från: Galadramun |Visa alla inlägg
  • Galadramun

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    VemÄrJagVemVet skrev 2015-09-26 23:53:38 följande:
    Summa summarum: Om vi nu bortser från att du inte kan skilja på sak och person och försöker förolämpa mig, kan jag tala om för dig att mitt förstånd är det inget fel på. Med det avklarat kan jag dessutom tala om för dig att ditt inlägg är full med faktafel, drar in saker jag aldrig diskuterat och resten är bara tyckanden. Och för att ytterligare förklara en sak, invandrare är inte detsamma som asylsökande. Jag har t.ex. inte sagt något om arbetskraftinvandring. Har ingenting emot att en läkare söker och får ett läkarjobb i Sverige, i alla fall inte så länge t.ex. språket är en barriär och orsakar missförstånd, problem och skador hos patienterna.
    De flesta läkare i Syrien har absolut inga kunskaper om svensk sjukvård. Det är som en jurist i USA skulle jobba i Kazakstan. Det är totalt helt olika lagsystem. Fundamentala skillnader.

    Sveriges och Syriens sjukvård är radikalt olika. Alla mediciner vi har här är heter helt annorlunda och fungerar oftast annorlunda länderna emellan. Hela vårdtänket med casemetodik är helt olikt. Det räcker att bara sticka till ett grannland Tyskland. Redan där är sjukvården annorlunda än mot Sverige.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?