Inlägg från: free99 |Visa alla inlägg
  • free99

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    I Aftonbladet debatt finns en artikel om anhörighetsförening och där anser 84 % av rösterna att man inte ska tillåta anhörighetsförening. Detta visar klart och tydligt att svenska folket har fått nog av emigranter.

    www.aftonbladet.se/debatt/article23021914.ab

    Jag skulle påstå att när folket inte vill ens att kvinnorna ska få komma hit så är motståndet mot fler emigranter totalt.

    Hade politikerna varit förutseende och inte gett asyl nästan enbart till män (som gett samhället kända problem som man kan läsa om i tidningarna dagligen såsom knivattacker, våldtäkter, mord osv) så tror jag läget varit annorlunda.

    Vad hände med begreppet kvinnor och barn först ? (visst unga män har fått skydd....men inga unga kvinnor)
    Åldern på dessa "barn" verkar ju dessutom vara helt orimliga antingen för att de ska få asyl lättare och tyvärr i en hel del fall för att slippa ta ansvar för brott.

  • free99

    Läste hur röstningen blivit på frågan i denna artikel - en enorm majoritet har valt alternativet :

    3. Det kommer alldeles för många och det kan inte sluta väl

  • free99
    Världsmedborgare skrev 2016-06-26 07:34:58 följande:
    Det går lika gärna att tolka som, att det är vissa grupper som röstar på Nätet, vilket du borde veta är vad det handlar om, så dra inte för stora växlar på den där typen av röstningar.

    Det är ju precis det det är, alltså kvinnor och barn först, då männen lämnar för att dom är de som bär ansvaret för försörjningen och kvinnorna sköter om det som finns/går i sina hemländer.
    Så det är bara som det ser ut i de flesta fall, när folk tvingas lämna, alltså inget nytt eller avvikande, och tanken med det är förstås att kunna återvända till nåt som finns kvar, och inte lämna för alltid.

    Sen finns förstås varianter på det, beroende på anledningen till att folk tvingas lämna, men generellt så är det alltid männen som först lämnar, så ser det även ut inom EU, även om där "bara" är avsaknanden av försörjningsmöjligheter som gör att männen tvingas till jobb utomlands.
    Som sagt, mycket märkligt att det bara är männen som ska ha skydd. Man borde gjort precis tvärtom dvs tagit emot kvinnor och barn.

    Opinionen är tydlig och att tro att det bara är kritiska grupper mot emigrationen som röstar på nätet är ju helt befängt.
    Om du inte tycker 84 % känns som en övertygande siffra så kan man nog påstå att du har svårt att inse hur svenska folket ser på frågan.

    Se också vad som hänt med miljöpartiets opinionsiffror sedan det blev känt var de står i vissa frågor. Inte många som vill rösta på miljöpartiet i dessa dagar.

    När det nu helt plötsligt blivit ok för tidningar och polis att rapportera om hur verkligheten ser ut i förorter och när rapporteringen kring våldtäkter ökar så tror jag snart 90 % är emot emigrationen.
  • free99
    Ulltand skrev 2016-06-26 19:03:28 följande:

    "Stephen Jerand (polis) är tydlig med att hans bild av övergreppen i Östersund är att majoriteten har begåtts av nyanlända. Precis vad som framgår i polisrapporten om gruppöverfall.


    ? När vi tar emot människor på flykt är det viktigt att tidigt informera om vilka spelregler som finns i Sverige och att kvinnorna också omfattas av det, säger han."

    Tråkig utveckling :(


    Känns som regeringen tappat greppet totalt och idag ett nytt mord på en ung tjej på ett asylboende. 

    Var det inte migrationsverkets chef som tyckte att han och myndigheten utförde stordåd.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?