• auster
    Äldre 4 Oct 17:38
    807357 visningar
    4946 svar
    4946
    807357

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Anna Dahlberg i expressen sammanfattar det väldigt väl:
    www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/alla-flyr-ansvaret-for-flyktingsituationen/

  • auster
    Wed 7 Aug 2019 11:44

    Sverige bör inte ta emot några asylmigranter eller anhöriga alls de närmaste 10-15 åre. Istället för de som redan kommit och som inte anpassat sig förmås att återvända.

  • auster
    Tue 24 Sep 2019 20:59
    +3

    Vi bör stänga asylflödena helt och inleda ett program för återvandring för de som inte anpassat sig och klara egen försörjning.

  • auster
    Sun 29 Sep 2019 11:16
    +1

    Vi måste naturligtvis stänga asylflödena och tillhörande anhöriginvandring helt helt under en lång tid med. Sedan behöver vi avvisa de tiotusentals illegala migranter som vistas i Sverige olagligt. Slutligen behövs ett återvandrarprogram där de som inte anpassat sig till Sverige får hjälp att flytta hem igen.  

    SD har haft rätt hela vägen. Det är de andra partierna som efterhand har anpassat sig till SD:s politik. Nu verkar även sossarna göra det, men tyvärr tjugo år för sent. 

  • auster
    Sun 29 Sep 2019 15:38
    Padirac skrev 2019-09-29 11:50:53 följande:
    Naej, SD har inte rätt då de säger att det finns en mänsklig essens som gör att människor med olika härkomst har olika förutsättningar att bidra och passa in i ett land.

    SD säger att det är denna essens som skapar problemen.

    SD är rasister.

    SD har fel.
    Du har helt missuppfattat vad SD menar med nedärvd essens och sprider din felaktiga bild.

    Med nedärvd essens menas att våra gener styr 60-70 % av människans egenskaper. Något modern genetisk forskning visat i otaliga studier. Det betyder att politiker inte ska försöka omforma människor till något de inte är. Det är motsatsen till den rasistiska vänstern som tvångssteriliserar och försöker byta kön på barn. 

    De enorma problem asylinvandringen skapat har med kultur, låg utbildning, volymer och kravlöst mottagande att göra. Inte med genetik. SD har haft rätt hela vägen i detta.
     
  • auster
    Sat 5 Oct 2019 13:19
    +3

    Stäng gränsen helt för asylflöden och tillhörande anhöriginvandring. Alla ser ju att massinvandringen varit en katastrof för Sverige.

  • auster
    Fri 18 Oct 2019 00:12
    +2

    Vi bör ta emot noll asylmigranter och stänga tillhörande anhöriginvandring. Däremot ska vi välkomna invandring av högkvalificerad arbetskraft. Sverige har i årtionden gjort tvärtom vilket skapt enorma problem och kostnader. 

  • auster
    Sun 20 Oct 2019 15:10
    +2

    De allra flesta av de som bedöms ha asylskäl i Sverige skulle skickats tillbaka av andra länder. Därför har Sverige fortfarande större asylflöden än de övriga nordiska länderna tillsammans. Löfven säger att antalet asylmigranter måste minska men istället fortsätter vansinnet och han ökar till och med anhöriginvandringen. Han är totalt oduglig.   

  • auster
    Sun 20 Oct 2019 16:58
    +1
    KillBill skrev 2019-10-20 15:22:35 följande:
    Du är ytterigare en i raden som inte vet vad du pratar om. Det finns ingen skillnad mellan hur Sverige, Danmark Norge och Finland tillämpar principen om första asylland enligt Dublinförordningen.
    Du är mer än lovligt förvirrad. Det handlar ju inte om Dublinförordnngen, utan asyllagstiftningen och dess tillämpning i respektive land.

    Fakta kvarstår: Sverige tar emot fler asylmigranter än de övriga nordiska länderna tillsammans. Löfven gör ingenting, istället bjuder han nu hit ännu fler anhöriga. Idag rapporteras om att en svensk som arbetat i Sverige hela livet får 1300 mer i pension än den som kommer hit på sin 65-årsdag som anhörig.   
  • auster
    Sun 20 Oct 2019 20:16
    +2
    KillBill skrev 2019-10-20 20:08:34 följande:

    Det är den som kommer med ett påstående som rimligen har att bevisa att det är sant. Du påstår att 92% av alla flyktingar som kommer till Sverige är ekonomiska migranter eller liknande. Alla som är det minsta insatta i migrationen vet att det är fel och det blir också tydligt om man tar del av migrationsverkets statistik. https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik


    Efter det att S och MP stramat åt migrationspolitiken så är det bara marginella skillnader mellan de Nordiska ländernas migrationspolitik. Alla nordiska länder tar idag emot Flyktingar, Alternativt skyddsbehövande och Kvotflyktingar. Danmark har tidigare haft tuffare regler för familjeåterförening men EU -domstolen rev i somras upp den restriktiva danska lagen gällande detta.  De nordiska länderna har liknande praxis avseende tillämpningen av Dublinförordningen o.s.v. 


    Fakta är att asylflödena till Sverige är högre än till de andra nordiska länderna tillsammans. Och nu ökar Löfven anhöriginvandringen kraftigt. Samtidigt stänger danskarna den öppna gränsen mot Sverige och i Norge diskuteras samma åtgärd. Det svenska tillståndet kallas det där, Sverige är ett avskräckande exempel.
  • auster
    Sun 20 Oct 2019 21:42
    +1
    KillBill skrev 2019-10-20 20:46:27 följande:
    Ja en majoritet i riksdagen dvs regeringen +  KD, L, C och V röstade för de nya reglerna för anhöriginvamndring som fortfarande är mycket mer restrekviva än när Moderaterna regerade år 2014. 
    Det säger inte så mycket. Nu väntas ytterligare uppåt 100 000 anhöriga till asylmigranter till miljardkostnader, tack vare Löfven. Samtidigt lägger sossarna ner förlossningen i Sollefteå för att spara 15 miljoner. 
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?