Inlägg från: Lars E |Visa alla inlägg
  • Lars E

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Nu måste dom tydligen börja trängas om sovplatser på gatan med tiggarna.

  • Lars E

    När personalen på MV sliter häcken av sig i den värsta flyktingkris vi haft vad gör dess högsta chef Anders Danielsson? Utan att skämmas tar karjäveln semester.

  • Lars E
    Världsmedborgare skrev 2015-11-16 11:13:20 följande:
    De terrorister som förekommer i Flyktingströmmarna är väldigt få, och är där för dom gör vad alla fiender som blandar sig med motståndaren alltid gör.
    Dom inhämtar information, infiltrerar, d.v.s det vi vanligen kallar för att spionera.
    Hur kan du veta det? Bara gissningar som vanligt. Frågan är istället hur många vilande terrorceller vi nu har här och när slår dom till? Risken är att det blir nu i julhandeln som även vi får smaka på massmord på oskyldiga människor. Men hoppas jag har fel. 
  • Lars E

    Dansen runt guldkalven fortsätter. Nu ska MV hyra in våra kryssningsfartyg för att fylla med flyktingar. Tokeriet verkar inte att ha några gränser längre.

  • Lars E

    Nu ska det börjas sparas och gnetas för att få budgeten att gå ihop i Göteborg. Läser att på Sahlgrenska ska 400 tjänster bort och sparas  200 miljoner och även minskas antalet vårdplatser. Ett liknande beslut togs även i Dalarna och fler landsting kommer att tvingas att följa efter framöver. Vår redan ansträngda sjukvård blöder och alla förstår varför.

  • Lars E


    Vad har jag som kund hos Tele2 för skyldighet att bekosta dom små livens Iphones?
  • Lars E


    Nu har domen kommit mot dom två våldtäktsdömda asylsökande i Strängnäs där en kvinna blev våldtagen två ggr. Båda får fängelse men bara den ena döms till utvisning och är välkommen tillbaka om tio år. Den andra slipper utvisning pg av risk för förföljelse i sitt hemland. Visst är det patetiskt hur vi daltar med grova brottslingar och dömer ut skrattretande straff i vår naivitet?
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?