Inlägg från: Lars E |Visa alla inlägg
  • Lars E

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Man undrar hur många med sådana här planer som slinker in med den stora flyktingströmen? Men det känns lugnt med Mona Sahlin och SÄPO som säkert har koll på läget.(ironi)

    ">

  • Lars E
    enånittitre skrev 2015-09-16 19:41:54 följande:
    Det blir inte mer bostäder för att man stuvar in dem i våningssängar i skolor. 
    -Skall de bo där i framtiden, eller vad har de styrande tänkt?

    I en rapport från Boverket föreslås att kösystemet ska ersättas med en aktiv bostadsförmedling. I klarspråk ska lediga lägenheter i första hand gå till asylsökanden som nu bor på asylboenden och svenskar kommer att komma i andra hand. Dessutom ska kommunerna stå för hyran i två år. Hur många svenska ungdomar tvingas i dag bo hemma långt upp i vuxen ålder?
  • Lars E

    Nästan pinsamt att se hur Henrik Arnstad blir argument för argument massakerad i sin iver att framställa danskarna som rasister i programmet Debatt på svt.

    ">

  • Lars E

    Säger väl allt om Löfven och vår regering att dom ofta använder pajasen som referens i olika migrationsfrågor.

  • Lars E

    Det som kallas för konsekvenstänkande existerar inte i våra politikers tävlan om att vi måste behålla behålla positionen som godast i hela EU. Nu kan dom släcka belysningen i Sveriges sista dårhus då det räcker med ljuset av alla självgoda politikers glorior som belysing.

  • Lars E

    Det är till stor och övervägande del män i sina bästa år som lyckas att ta sig hit. Fega ynkryggar som inte vågar stanna kvar och försvara sitt land eller familj utan tar sig igenom hela EU för att kunna snylta på vår av generationer uppbyggda och världsberömda välstånd. 

  • Lars E

    Om nu etablissemanget är så övertygade om att dom har ett folkligt stöd för den asylpolitik dom för i dag så varför inte utlysa en beslutande folkomröstning i frågan? Det är ändå en ödesfråga om vilket framtida samhälle våra barn och barnbarn ska tvingas att växa upp i. Men svenska folket är omyndigförklarade av sina egna folkvalda som tyvärr aldrig skulle låta folkviljan styra i deras hjärtefråga att fortsätta vara en humanitär stormakt kosta vad det kosta vill.

Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?