• Lars E
    Äldre 16 Sep 20:16
    817197 visningar
    4946 svar
    4946
    817197

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Man undrar hur många med sådana här planer som slinker in med den stora flyktingströmen? Men det känns lugnt med Mona Sahlin och SÄPO som säkert har koll på läget.(ironi)

    ">

  • Lars E
    Äldre 16 Sep 20:57
    #74
    enånittitre skrev 2015-09-16 19:41:54 följande:
    Det blir inte mer bostäder för att man stuvar in dem i våningssängar i skolor. 
    -Skall de bo där i framtiden, eller vad har de styrande tänkt?

    I en rapport från Boverket föreslås att kösystemet ska ersättas med en aktiv bostadsförmedling. I klarspråk ska lediga lägenheter i första hand gå till asylsökanden som nu bor på asylboenden och svenskar kommer att komma i andra hand. Dessutom ska kommunerna stå för hyran i två år. Hur många svenska ungdomar tvingas i dag bo hemma långt upp i vuxen ålder?
  • Lars E
    Äldre 17 Sep 12:17
    #75

    Det börjar att bli knölfullt på dom boenden som växer upp som ogräs men ändå är våra nya gäster kräsna och kräver bättre. Nu senast i Dalarna där ett trettiotal vägrar att kliva av bussen och även tänker inleda en hungerstrejk. Otack är världens lön som det heter.
    http://dt.se/dalarna/ludvika/asylsokande-vagrar-lamna-bussen-i-fredriksberg

  • Lars E
    Äldre 18 Sep 04:02
    #80

    Nästan pinsamt att se hur Henrik Arnstad blir argument för argument massakerad i sin iver att framställa danskarna som rasister i programmet Debatt på svt.

    ">

  • Lars E
    Äldre 18 Sep 22:13
    #84
    Minfamilj skrev 2015-09-18 13:03:57 följande:
    Men herregud Arnstad. Hjälp.Gråter
    Bara lugn för självförtroendet är det inget fel på. Är karln på riktigt lika korkad?
    https://twitter.com/amstad/status/644746959836852225
  • Lars E
    Äldre 18 Sep 23:02
    #86

    Säger väl allt om Löfven och vår regering att dom ofta använder pajasen som referens i olika migrationsfrågor.

  • Lars E
    Äldre 19 Sep 12:00
    #89
    +1

    Det som kallas för konsekvenstänkande existerar inte i våra politikers tävlan om att vi måste behålla behålla positionen som godast i hela EU. Nu kan dom släcka belysningen i Sveriges sista dårhus då det räcker med ljuset av alla självgoda politikers glorior som belysing.

  • Lars E
    Äldre 26 Sep 10:25

    I Malmö är det snart dags för krisläge två dvs "allvarlig händelse". Steget efter blir krisläge tre som innebär "mycket allvarlig händelse" något som aldrig hänt en storstad innan. Gissar att det snart blir både krisläge tre och fyra redan inom någon vecka tyvärr.
    http://svt.se/nyheter/regionalt/skane/malmo-stad-nara-krislage-tva

  • Lars E
    Äldre 29 Sep 10:14

    Det är till stor och övervägande del män i sina bästa år som lyckas att ta sig hit. Fega ynkryggar som inte vågar stanna kvar och försvara sitt land eller familj utan tar sig igenom hela EU för att kunna snylta på vår av generationer uppbyggda och världsberömda välstånd. 

  • Lars E
    Äldre 29 Sep 16:09
    -1 +1

    Om nu etablissemanget är så övertygade om att dom har ett folkligt stöd för den asylpolitik dom för i dag så varför inte utlysa en beslutande folkomröstning i frågan? Det är ändå en ödesfråga om vilket framtida samhälle våra barn och barnbarn ska tvingas att växa upp i. Men svenska folket är omyndigförklarade av sina egna folkvalda som tyvärr aldrig skulle låta folkviljan styra i deras hjärtefråga att fortsätta vara en humanitär stormakt kosta vad det kosta vill.

Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?