Inlägg från: Rataxes |Visa alla inlägg
  • Rataxes

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Kung Markatta skrev 2015-11-15 23:36:25 följande:
    Folk har fått sova i tält utanför Migrationsverkets lokaler i Malmö eftersom det inte finns plats någon annanstans. I natt hade man dessutom ingen värme på i tälten. Toaletterna som ställts upp i anslutning till de ouppvärmda tälten sköts inte heller särskilt bra vilket syns på bilderna här:

    www.pppress.se/bilder/main.php?g2_itemId=4827...
    Jag såg de där bilderna och förstår inte vad som händer. Har varit på flera festivaler med tiotusentals mer eller mindre berusade personer utan att behövt använda toaletter i det skicket. Har man såna allvarliga problem med att använda en pissoar så har man verkligen en rejäl uppförsbacke i livet .
    Äpple = ignorerad användare.
  • Rataxes
    KillBill skrev 2015-11-17 17:32:42 följande:
    Dina kommentarer är märkliga med tanke på att de klipp du kommenterar är flera år gamla och uttalandet om en hög genomsnittsutbildning är från i år.
    2 resp. 3 år gamla. Tugget om invandrares höga utbildningsnivå är betydligt äldre än så.
    Äpple = ignorerad användare.
  • Rataxes
    Studentpappa skrev 2015-11-28 19:18:06 följande:
    Nej, polisen borde klara av att förhöra BSS:are utan tolk. 
    Det går inte så bra för vissa idag.
    Nej, jag är liberal ingen jävla SD-are.
  • Rataxes
    skärpdig skrev 2015-12-07 11:28:56 följande:
    Jaså? Konstigt då att SCB i veckan släppte Sveriges nationalräkenskaper som visar att BNP sedan 2014 ökat med 3,9% och sedan 1993 ökat med 52% - trots en befolkningsökning på 1 miljon personer under samma period. Sluta sprida skit.
    på tal om skit:

    Nej, jag är liberal ingen jävla SD-are.
  • Rataxes
    Yellow Cross skrev 2015-12-09 19:36:14 följande:
    Nu ska vi inte kasta sten från glashus.

    Besvara mina frågor/påståenden en (1) gång till,och jag kommer aldrig någonsin att fråga dem igen.

    Alternativt så kan du länka till ett redan skrivet inlägg som besvarar dem,vilket inte borde vara något problem då du uppger att de besvarats fleras gånger (du länkar genom att klicka på #[Inläggets nummer] i inläggets övre högra hörn)

    Oavsett hur man vrider och vänder på det så är det ju knappast svenskar som skulle missgynnas i ett framtida nationalsocialistiskt Sverige.
    De behöver de egentligen inte få med tanke på att de andra partierna i allt högre utsträckning börjat kopiera deras politik.

    Vem hade för 1 år sedan kunnat tro att en MP-S regering skulle införa EU:s hårdaste invandringslinje,eller att Moderaterna skulle börja förespråka en mer restriktiv invandringspolitik än SD?
    Ta chansen och avslöja den nu.

    (Kanske borde du inte använda oss utav ordet "avslöja" då det riskerar att uppmana till slöjryckningar,men det är väl det du önskar med din dolda agenda.)
    Detta har ju redan försökts då Expressen och AFA tillsammans drog igång en smutskastningskampanj mot Åkesson ca. 1 vecka innan det allmänna valet år 2014,bl.a genom att avslöja hans spelvanor.
    Man kan väl säga att det gick sådär då Expressen på valnatten tvingades rapportera att SD mer än fördubblat sitt stöd,men jag antar att saker och ting kommer att gå bättre för dig och dina gelikar nästa gång.





    Intressanta frågor. Undrar just om du får några svar från det spåkunniga finansgeniet?

    Det sista är intressant. Inför 2 riksdagsval har man istället för att framföra sin egen politik valt att peka på hur hemska SD är. Man får väl säga att resultatet blivit sådär. LO har dessutom använt åtskilliga miljoner av medlemmarnas pengar på liknande kampanjer. Beroende på institut är nu SD störst eller näst störst bland LO-medlemmarna...

    Om nu SD behöver en kampanjgeneral inför nästa riksdagsval borde de se till att Såssarna eller några andra anställer det självutnämnda finansgeniet. De metoder denne förespråkar lär innebära ett valresultat som inte är utav denna värld.
    Nej, jag är liberal ingen jävla SD-are.
  • Rataxes
    Rutgers skrev 2015-12-14 19:54:55 följande:
    Jopp, vore jättebra om skatten sänktes rejält så man kan betala till vad man nu tjänar att man behöver.

    En nattväktarstat alltså.

    Gärna för mig.
    Nej, jag är liberal ingen jävla SD-are.
  • Rataxes
    Moderno skrev 2016-01-05 13:47:05 följande:
    Även Metro har skrivit om attackerna. Många frågar sig varför inte polisen gjorde mer för att stävja attackerna, men vad ska polisen göra mot så stora grupper som går till attack? Det riskerar ju att leda till fullskaliga upplopp. Sannolikt bör dock invånarna i Köln och Hamburg (där attacker mot kvinnor också verkar ha inträffat) vara mycket försiktiga när de rör sig i centrala delar av städerna under kvälls- och nattetid. Förhoppningsvis går det att hitta ett ordnat sätt att förhindra en upprepning i framtiden. Köln har ju också drabbats av andra dåd.
    Tysk polis brukar ju inte lägga fingrarna emellan vid liknande upplopp? Vattenkanoner, tårgas och gummikulor borde skingra en sån pöbel. Hjälper inte det får man väl öppna eld med skarp ammunition i midjehöjd.
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
  • Rataxes
    Rutgers skrev 2016-01-05 21:02:17 följande:
    Det är inte Fazer som lurar skattebetalarna, de bara utnyttjar systemet. Det är staten/migrationsverket som lurar skattebetalarna...
    Just det. Någon på migränverket har ju godkänt avtalet med Fazer.
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
  • Rataxes
    Flash Gordon skrev 2016-03-22 09:51:10 följande:
    Men en rolig sak är ju gubben i permobil som kör på en av de som misshandlar filmteamet. Kör på honom och föser honom framför sig upp i väggen på affären, eller vad de är ...

    Hyfsat överraskande och pinsamt för killen får stryk av en gubbe i permobil.

    Skrattande
    Ger nya perspektiv på begreppet Superhjälte
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?