Inlägg från: Lars E |Visa alla inlägg
  • Lars E

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Nu varnas det för nya sjukdomar i landet som t.ex Tyfus och Kolera som följer med flyktingströmmarna.

  • Lars E


    Nu ska det byggas en stor flyktingmottagning på två våningar vid Sthlm C på parkeringen. Där ruckas det på alla byggnadsregler utan diskussion men när det gäller studentbostäder finns det varken pengar eller mark. Men dom som kommer känner sig nog som hemma när dom möts av den här damen. 
  • Lars E
    Gert skrev 2015-10-13 20:02:19 följande:
    Herregud! Vad är det där för något?
    Säkert en konvertit dom brukar vara mest extrema.
  • Lars E
    enånittitre skrev 2015-10-16 07:02:24 följande:
    www.svt.se/nyheter/utrikes/lofven-efter-baksl...
    Det sket sig som väntat med Löfvens ultimativa krav! Skall bli intressant om han står för sitt hot och stänger inflödet med kvotasylanter?!

    Sitter man med den makten som Löfven tyvärr har så duger det inte att sitta och gnälla nere i Bryssel.....-stäng hela tillflödet istället och låt Europa ta hand om asylanterna så kanske de lyssnar på vad du säger!
    Endast Sverige svenska politiker har. Övriga EU tittar med förundran på hur våra folkvalda gör allt för att på kortast möjliga tid byta ut sin egen befolkning och bädda för ett framtida inbördeskrig. Samtidigt har dom mage att höja sina egna löner fr.om 1/11 kraftigt och kräva att övriga ska dra åt svångremmen. Men röstboskapen lär tyvärr även framöver rösta för sin egen välfärdskrasch och kanske förtjänar vi det.
  • Lars E
    Världsmedborgare skrev 2015-10-16 09:12:25 följande:
    Röstboskap?.., alltid detta hat och förakt för Sverige och svenskarna.
    Det är tyvärr sådana som du som gör allt för att marginalisera oss som folk och nation. Ditt användarnamn säger väl allt om hur mycket du värnar det lilla av nationell stolthet som ännu finns kvar hos gemene man.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?