Inlägg från: Lars E |Visa alla inlägg
  • Lars E

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?


    Tydligen går gränsen för att kallas barn vid 21 numera?
  • Lars E

    Enligt senaste prognosen kommer minst 160000 ha sökt asyl innan årets slut till en hiskelig summa av 30 miljarder. Samtidigt flagar kommunerna för en skattehöjning på minst 2 kr och kräver högre ersättning från staten. Det ser mörkt ut för landet som en känd sportkommentator skulle ha uttryckt det.

  • Lars E


    Vad blir priset när vi viner EU:s godhetsliga? Löfven får en plats i FN:s innersta krets och ett eget frimärke? 
  • Lars E

    Senaste prognosen är 190000 bara i år med en tredubbling av sk ensamkommande barn. Hörde i EKOT att Morgan Johansson lärt av Löfven att köra med flosklen "fler länder måste ta sitt ansvar". Men det är ju det dom gör när dom inte försöker byta ut sitt eget folk. Enligt Morgan så kommer stadsbudgeten att spricka och vi kommer att behöva både spara och låna dom närmaste åren. Men nyss höjde väl riksdagen sina egna löner rejält? Så tydligen bara vi som inte hör till nyadeln får väl dra åt svångremmen rejält framöver tyvärr.

  • Lars E

    Det bidde bara en tumme av partiernas flyktinguppgörelse så fortsatt marsch mot stupet tryvärr. Blev bara ett treårigt beslut om TUP som dock inte gäller barnfamiljer eller ensamkommande barn.

  • Lars E

    Även lokalpolitikerna struntar i lokalbefolkningens oro som t.ex i Ljungbyhed i Klippans kommun. Ljungbyhed en liten ort med ca 1500 innevånare som har fått ta emot 1000 asylsökande på kort tid. På det fullsatta informationsmötet berättade en kvinna att hon inte längre vågar gå ut när det ibland står ett 20 tal män och visslar och skriker åt henne. Många vågar inte heller släppa ut sina döttrar och ovälkomna besök i trädgårdarna händer också liksom ökade snatterier etc..

  • Lars E

    Expressen skriver som det är om partiernas försvarsöverenskommelse dvs "En blocköverskridande överenskommelse i inkompetens". Och gruset i maskineriet heter Miljöpartiet. Stefan Löfven gör allt för att ha kvar det värsta av dom värsta sverigehatarpartierna kvar i sin regering. Att vi inom en snar framtid troligen har stadsfinanser på greklandsnivå med enorma upplåningar besparingar och skattehöjningar verkar bekymra honom föga bara han och partiet får sitta kvar vid köttgrytorna.
    http://expressen.se/ledare/flyktinguppgorelsen-tar-oss-inte-ur-krisen/

  • Lars E
    themia skrev 2015-10-24 13:30:25 följande:
    Jag överser med din okunnighet, men det är ett faktum att invandring är och har varit mycket bra för Sverige.
    Nu handlar det inte om finnar jugoslaver chilenare greker och spanjorer och andra kulturellt närstående folk som när det var brist på arbetskraft på 60-70 talet direkt fick arbete och fort anpassade sig och bidrog till samhället. Går inte att jämföra med dagens huvudsakliga muslimska invandring som av tidigare erfarenhet är väldigt svårintegrerade med en skyhög arbetslöshet och långvarigt bidragsberoende och kanske ens aldrig kommer att bidra med någonting. Nya utanförskapsområden med hög kriminalitet bidragsberoende och en grogrund för framtida religiösa extremister är tyvärr det enda som dagens massinvandring kommer att föra med sig.
  • Lars E
    Världsmedborgare skrev 2015-10-24 14:24:07 följande:
    Och nu kommer med all säkerhet ett inlägg om det har rört sig om arbetskraftsinvandring, trots att det är fel. smile1.gif

    F.ö gäller det många I-länder med hög invandring, att det varit bra för dom.
    Ja sanningen svider hos godhetssekten på forumet som vanligt.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?