• Lars E
    Äldre 25 Oct 21:11
    817181 visningar
    4946 svar
    4946
    817181

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Enligt en tråd på det stora forumet råder det nu full panik på regeringskansliet och en rad impopulära beslut väntas inom kort. Alla departement uppmanas att spara så mycket det går och känt är t.ex att sjuk och assistansersättningar kommer att försämras kraftigt. Men gissar att det bara är början på marschen mot välfärdssamhällets samanbrott eftersom ingen verkar vara villig att stänga dammluckan som ännu står på vid gavel.
    Även en minskning av antalet föräldradagar ska vara på tapeten. Men det verkar vara "no limit" som gäller så allt kan hända tyvärr.

  • Lars E
    Äldre 26 Oct 16:17
    +1

    Det mest moraliskt logiska vore väl arr dom som ställt till med skiten själva tog ansvar? Nu höjs riksdagens löner med närmare två tusen kronor fr.om 1/11 till löner som redan är minst tre ggr högre än vad vi andra som ska dra åt svångremen tjänar i genomsnitt. Och varför ska Reinfeldt som inte längre är politiskt aktiv (gudslelov) efter vad han stält till med som belöning ändå kvittera ut 1/4 miljon i månaden livet ut? Jävla hycklare är vad dom är hela högen.

  • Lars E
    Äldre 26 Oct 20:28


    Ett av dom områden som redan går på knäna är skolan. Kan inte ara roligt att tvingas vara lärare i dag med dom enorma krav som ställs med alla nyanlända. Så ärligt vill ni att era barn ska gå i en sådan skola och isf varför?
  • Lars E
    Äldre 2 Nov 09:11

    Läser på SR att både Malmö och Stockholm tvingas att nyanställa vardera 1500 personer enbart för att kunna hantera anstormningen av ensamkommande. Gissa vilka som kommer att få notan i slutänden?

  • Lars E
    Äldre 4 Nov 10:53

    Nu känns det lagom lugnt när svetsaren står med mössan i hand och begär att andra länder i EU också ska begå nationellt självmord. Men hur många ggr har egentligen  Löfven hasplat ur sig samma mantra "fler länder måste ta sitt ansvar" utan resultat?
    http://mitti.se/sverige-begar-flyktinghjalp-av-eu/

  • Lars E
    Äldre 4 Nov 12:44

    I Klippan är det samma sak enligt en kvinna på ett informationsmöte om ett flyktingboende. Hon kan inte gå ut innan ett tjugotal män börja vissla och skrika efter henne. Och många är även oroliga för sina döttrars säkerhet.
    http://hd.se/lokalt/klippan/2015/10/23/drygt-400-kom-till-mote-om-flyktingar/

  • Lars E
    Äldre 4 Nov 21:48
    +1


    Våra ansvariga ministrar har väl viktigare saker för sig än att ställa upp i en debatt om flyktingkrisen. Att tacka nej pg av en "tjejträff" visar på total brist på respekt för sina uppdrag som politiker. Men det är det som är taktiken hos regeringen numera att aldrig ge sig in i debatter som inte går att vinna.
  • Lars E
    Äldre 4 Nov 22:06

    I Danmark som använder handledsröntgen som ålderskontroller på sk barn har det visat sig att tre av fyra ljuger om sin ålder och är egentligen myndiga. Varför skulle det vara annorlunda i Sverige?
    http://svt.se/nyheter/utrikes/alderskontroller-inget-problem-for-vara-grannlander

  • Lars E
    Äldre 5 Nov 09:32

    Alla förstår det utom vår genom tiderna mest inkompetenta regering. Men sitter man i knät på flumpartiet MP så finns det inga gränser hur många vi kan ta emot. Bara en tidsfråga innan vår ekonomi ligger i nivå med vad Greklands gör i dag.

  • Lars E
    Äldre 5 Nov 13:03


    MV blir mer och mer desperata tydligen.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?