Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Panik. Jag och min tjej har skapat en "skandal"

    Det beror ju på hur öppensinnade och toleranta era föräldrar är. Men det bästa är väl att prata med dom och vara ärliga. Säg att ni älskar varandra och vill gifta er.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Konsekvenser) skrev 2015-09-08 08:36:58 följande:

    Det jag inte förstår är att ni sket i preventivmedel när ni visste om vilken situation ni befann er i?

    Problemet här är inte om era föräldrar får reda på det, utan hur barnet ska lyckas få ett bra liv med två omogna föräldrar som inte kan ta konsekvenser.


    Hur vet du att dom sket i preventivmedel? Inget skydd är 100%. Kondomer kan spricka tex. Har en kompis med 3 barn, två av dom blev till när hon hade spiral m.m.

    Kan va så att dom sket i preventivmedel, men det är väl bättre att fråga om det då istället för att bara anta saker och kalla dom omogna??
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Konsekvenser) skrev 2015-09-08 09:39:26 följande:

    Isåfall skulle det varit en viktig detalj som TS skrivit, vilket han inte gjorde.


    Han kanske glömde. Vilket som är det fullkomligt onödigt för dig att va otrevlig och bara anta saker, när du faktiskt inte vet.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Anna) skrev 2015-09-08 17:08:32 följande:

    Bor troligtvis hemma??

    Knappast när man är 23 och fullvuxen


    Va då knappast? Min bror bodde hemma hos pappa tills han va 25 år. Vi är svenskar. Min kompis bror bodde också hemma tills han va 24-25 år, också svenskar.

    Min man är dock inte svensk och hans kusiner som bor i Sverige och gjort i över 20 år bor oftast hemma tills dom gifter sig. Två är gifta, men en är 25 år och en snart 28 år och bor fortfarande hemma.

    Jag ser inget fel med det, inte heller antyder det att dom är omogna. Om man trivs med sin familj, har jobb, egen ekonomi, ett eget socialt nätverk utanför närmsta familjen, alla kommer överens och plats finns varför kan vuxna barn inte bo hemma?

    Mina barn får bo hemma så länge dom bara vill! Men självklart ska dom jobba/plugga och ta ansvar för sina egna liv.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Konsekvenser) skrev 2015-09-08 14:30:25 följande:

    De är unga, har varit tillsammans i 3 månader och tänker skaffa barn nu.

    Hade du ansett att det varit helt normalt om det varit två svenskar? Eller hade pekpinnarna kommit fram om att man måste varit tillsammans längre och vara äldre för att ens fundera på barn?

    Deras inkomst har vi dessutom ingen aning om.. Så hur kan man ignorera det och ge tips som man inte skulle gett två vanliga svenskar (angående barnet, inte kulturen)?


    Jag är svensk, jag träffade min man 29/5-10, i slutet av juli bestämde vi oss för att spendera resten av livet tillsammans, förlovade oss 7/9-10 och gifte oss i februari 2011. Nu har vi två barn tillsammans. Tid är inte allt, ibland vet man bara.
Svar på tråden Panik. Jag och min tjej har skapat en "skandal"