• Anonym (TS)

    35-40, barnlösa och singlar

    Hej!

    Har precis blivit singel, efter några års förhållande. Kvinna, 35+ och några barn hann det aldrig bli i denna relation och tur är väl det! Allt är upp och ner nu, trots att bägge förstod att det var bäst så här.

    Finns det fler därute i liknande sits? Känner mig så oerhört ensam i detta, då jag inte känner NÅGON i min ålder som ej har barn och knappt ej heller någon som är singel. Största skräcken nu är att inte hinna träffa någon att bilda en sund relation och familj med. Tiden rusar...

    Hur hanterar ni ev rädsla inför framtiden? Hur fyller ni all ensam tid? Är inte på något sätt redo för att jaga ngn ny relation nu, i dagsläget handlar allt om att läka.

  • Svar på tråden 35-40, barnlösa och singlar
  • Anonym (TS)

    Vad fint det låter, din vardag! Var singel i ca 10 år innan denna relation, så jo, singel-livet är i färskt minne och inget jag med iver ser fram emot... Annars hade man kanske tyckt att det känts spännande med krogliv och sånt, men... Been there done that.

    Härligt att du har vänner som är singlar och t o m barnlösa, såna ska jag också hitta. De upptagna med barn är också bra, men har ju oftast fullt upp och har glidit ifrån de flesta. Tror mitt största problem, förutom biologiska klockan, är just att jag har så få vänner som vill vara aktiva och hitta på saker. Ett par träffar per år verkar många av dem vara nöjda med. Kvällskurser har jag gått tidigare och är något som ska kollas upp när jag mår bättre.

    Tack för ditt svar, vi är som sagt sällsynta i mitt sociala nätverk, skönt att höra ngr ord från dig! :)

Svar på tråden 35-40, barnlösa och singlar