Inlägg från: VilkenKarl |Visa alla inlägg
  • VilkenKarl

    Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?

    Det sista jag sade som hade med vårt förhållande att göra var "Jag har varken ork eller energi att fokusera på dig just nu. Och du har inte heller energi eller tid att tjaffsa. Så ska detta någonsin funka som det har gjort så måste vi komma ifrån varandra ett tag." Även om det var mitt destruktiva beteende som resulterade i den kulmen, så var det samtidigt det bästa vi kunde gjort. Inte för att vi är gifta och har 10 barn idag. Utan därför att det tog mig hit. Och här är det skönt!

  • VilkenKarl
    SneakPeak skrev 2015-11-18 19:25:54 följande:

    Har inte lämnat än men går i tankarna. Vi har totalt olika behov av intimitet och sex. Jag har nästa alla de år vi varit tillsammans fått tjata om sex om jag alls skulle få ligga. Numera ligger vi inte alls utan det får jag hos min kk. Och med henne har jag insett hur det borde vara i förhållandet. Hade det inte varit för barnen så....


    Att tycka om att knulla och att tycka om att göra det med den man lever ihop med är för mig Nästan helt avgörande. Tänder man inte på varandra så ser man ju inget särskilt i de fysiska attributen hos sin motpol. Fy fan va tråkigt! Följ hjärtat, barnen mår bäst av att du INTE vantrivs med livet. Eller aspekter av det :) Lycka Till!
  • VilkenKarl
    bingobongo skrev 2015-10-25 12:12:19 följande:

    1. Hon klagade på mig och kritiserade mig alldeles för ofta
    2. Hon hade inget intresse för att ha ett sexliv
    3. Hon var feminist som hade en nedsättande och föraktfull syn på män.


    Ja du hade nog dina orsaker. Jag hade inte heller orkat med något utav det! 
    Blev det bättre efter det då? Mådde du bättre sedan?
Svar på tråden Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?