Inlägg från: Jonny35 |Visa alla inlägg
  • Jonny35

    Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?

    Mitt ex jobbade inte en ända minut under dom 5 år vi var sambos. Hon hade lindat husläkaren runt lillfingret och fick sjukskrivning efter sjukskrivning för för påhittade åkommor. Hon lämnade barnet på dagis för att sen gå hem och vara på facebook tills hon somnade på kvällen. Hon var alltid i konflikt med en eller flera personer, fanns det ingen konflikt så startade hon en. Behandlade andra människor som skit och gjorde vad som helst för att få sin vilja igenom. Från att ha ett fördelaktigt utseende till att totalt skita i hur man ser ut. Städa, diska, tvätta eller handla kunde man absolut inte göra på dagarna för det var ju faktiskt tråkigt (jag skojar inte, hon sa så). Jag bett ihop för barnets skull dom sista åren men men hade långt innan jag drog insett att så här kan jag inte ha det och till slut rann det över för mig. Jag tog en ikeapåse och slängde ner lite kläder, stoppade tandborsten i bakfickan och drog till morsan. Sa till barnet som var 4 år vid tillfället att jag skulle åka iväg och jobba ett tag och att vi ses om en vecka.

    Jag kunde inte lämna hemmet för att träffa vänner, gå till gymmet i 1 timme eller vara på jobbet mellan 7-16 utan att jag blev nerringd och smsad. Hon skulle ha exakta klockslag när jag skulle vara hemma. Var jag 10 min sen så startade terrorn och anklagelserna om både det ena och det andra, allt från att jag inte brydde mig om barnet, henne, var otrogen mm. Svarade jag inte så ringde fanskapet till min morsa, syrra eller polare och sa att jag var ute och knullade andra. Till slut vara jag så tömd på energi att jag inte klarade av att vara den pappa som jag vill vara, det var då jag tog beslutet att lämna. Självklart fanns en oro för bostad mm men bestämde mig för att lämna allt och börja om på noll. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit!! Detta var sommaren 2013, idag är jag gift med en underbar kvinna som jag har ett barn med. Jag trivs där vi bor men framför allt så är jag den pappan jag vill vara. Jag har min äldsta dotter varannan vecka vilket funkar kanonbra????

  • Jonny35
    Tenoren skrev 2017-03-23 20:40:58 följande:

    Här har det varit en sjunkande nivå av engagemang från hennes sida då hon efter ett mängd år av vacklande fram och tillbaka, börjat på den ena utbildningen efter den andra - inte avslutat en enda - och sedan djupt beklagat sig över att hon inte hittar några välbetalda jobb som hon kan få. Under den period hon studerade tog hon typ 60-90 poäng per termin, men intresset för att göra något färdigt fanns inte - medan jag drog hemmet, drog hem lönen och skötte tre barn. alla gemensamma möjliga aktiviteter som att åka skidor, skridskor, promenader med ungarna slutade med att hon ändå inte följde med - vilket jag till slut genomförde utan hennes inverkan eller ens frågade. Visste vad svaret skulle bli.

    Helt dränerad på energi, och uppbackning frågade jag vad hon ville med våran relation egentligen, men fick inga tydliga svar eller engagemang. Hennes personliga ekonomi sket hon i princip i, brev låg oöppnade i månader - därefter kommer kravbrev, kronofogde osv - vilket det slutade med att jag betalade för att hon inte hann. 

    Nu har jag sedan 12 månader lämnat det hela, och har framför mig bodelning, och skiljsmässa. Har aldrig mått bättre och lyckas sova hela nätter. 


    Klokt av dig att lämna!
Svar på tråden Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?