• Juni90

    En tråd för oss med Utomkvedshavandeskap

    Hej! Jag op för ett X den 21/9 och fick tillbaka min mens den 24/10. Jag hade inte ont när det brast men hade bruna flytningar sen jag plussade som jag kollade upp och fick då konstaterat X på höger äggledare. Vi tänker vänta en mens till innan vi börjar försöka igen. Hoppas på en höst/vinter bebis nästa år :)

  • Juni90

    Jag hade också någon mens liknande blödning efter op i 5-6 dagar. Vi hade sex efter 2-3 veckor med kondom och nu efter denna mensen ska vi köra avbrutet fram till nästa mens sen så är det igång :) hoppas verkligen inte på fler X, men hoppet om barn är större än rädslan att få fler X :).

  • Juni90
    pärlsnäcka skrev 2015-10-28 10:20:05 följande:
    Det är så bra att kunna skriva av sig med tjejer i liknande sits. Nu har jag lärt mig att fler fått blödning efter op och mensen kommer för många 1 månad efter op. Den lilla informationen kan lätta på mångas oroligheter :)

    Jag har haft känningar på vänster äggledare/äggstock i 2-3 dgr ungefär 2 v efter op - måste vart ägglossning. Borde inte oroa mig för komplikationer iallafall. På fredag ska jag göra graviditetstestet - 3v efter op - som BÖR VARA negativt.

    Jag är också positiv till framtiden. Längtar till den dagen man får ett plus och är redo. Då startar ett nytt liv med tidigt ultraljud, ny kost och allt vad det innebär att vara gravid :)

    Skriv gärna när du har ÄL nästa gång. Jag gjorde test igår och idag båda error....haha Får läsa på lite bättre. Invänta första mensen till en början!
    Blev ditt gravtest negativt? Jag tog ett 2 veckor efter op som visade negativt, vilken lättnad :) och äntligen är första mensen över, hoppas på att den fortsätter vara regelbunden som innan. Jag har köpt ältester som jag ska ta nu så man får lite mer koll på kroppen. Magen är fortfarande lite öm, det var först denna veckan jag kunde knäppa jeansen igen utan att det gjorde ont haha!
  • Juni90
    pärlsnäcka skrev 2015-10-31 22:48:28 följande:
    Det var negativt, ett streck :) ...men jag litar inte på de där testerna, gjorde ju några innan utomkvedet och jag kunde inte se att jag var gravid... Kanske inte testade det ordentligt.

    Några skriver ibland att det kan vara svårt att tyda också, typ svaga resultat.

    Du och jag kommer nog in i det när vi utför ÄL och gravtest framöver :) heja oss!

    HÄRLIGT att du kommer i byxorna... det tog sin tid. Mina stygn är kvar. Ibland har jag plåster ibland inte.

    Längtar såå till första mensen -trots att den kan vara tung har jag hört

    Du har ÄL om ca 1-2 veckor? Å jag mens. Kan höras då??
    Imorse fick jag en blinkande gubbe på äl testet! Blev så glad :D så troligen släpper ägget om 1-2 dagar, känner lite smärta från höger sida. Blir inget sex på några dagar nu! Nästa månad ska vi börja försöka igen :). Hur går det det för dig? Fått din mens? Kram
  • Juni90
    fastfrusen skrev 2015-11-06 06:29:02 följande:

    Jag är gravid! Har eg äl+14 på söndag men bim idag men ska resa imorgon så tog ett test! Nu är jag såklart orolig för att det är ett nytt x, men får försöka oroa mig när jag kommer hem.. Hur ska man göra? Gå till KK akuten och kräva ett vul i vecka 6?


    Stort grattis!! :). Det är större chans att det sitter rätt än fel så det går säkert bra för dig! Ja VUL i vecka 6 rekommenderar dem efter utomkveds, antingen hos KK eller privat. Hade du en mens emellan X och +? Återigen grattis! Vilken lycka!
  • Juni90
    fastfrusen skrev 2015-11-16 08:41:53 följande:

    Jag är i upplösningstillstånd nu :( Ringde ultraljudsmottagningen och har inte fått tid förrän 8/12 och då är jag i vecka 9, och vid den tiden förra gången hade jag spruckit och blivit akut op och av med äggledaren.. Det var inget de kunde göra något åt sa dom. Enda alternativet nu är ju att åka in till gynakuten och tvinga dom att undersöka mig, men de kommer tycka att jag är besvärlig och jag kommer säkert börja gråta för är helt hormonell just nu. Och man kan ringa dom innan, men tänker att det kanske är bättre att bara åka dit och sätta sig för att de kan vägra göra det annars? Orkar inte med att det är så få som förstår vad vi varit igenom :(


    Va inte ledsen, det kommer att gå bra för dig! Kan du inte ringa Capio? Jag fick en tid där samma dag som jag ringde för VUL. Många kramar <3
Svar på tråden En tråd för oss med Utomkvedshavandeskap