• Anonym (Utnyt­tjad)
  Äldre 2 nov 16:47
  9831 visningar
  115 svar
  115
  9831

  Tror inte på att han inte har nå känslor

  Sannolikt har han dig i väntan på något bättre, du kanske är den rebound han behövde efter att ha tagit sig ur sin förra relation.
  Han får ligga, han behöver inte binda sig, vad mer kan man begära? Antingen får du ställa krav eller dra tillbaka vissa förmåner.

 • Anonym (Utnyt­tjad)
  Äldre 3 nov 15:05
  #17
  Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-03 09:37:51 följande:
  Nej jag tycker att de är töntigt att han grundar mycket på va andra ska tro.
  Ja du har rätt. Han har fått en fritid att göra precis va han vill på nu när han har har barnen varannan vecka. Jag förstår ju att de måste va en otrolig frihet, att hitta sig själv igen.
  Men så hade inte dom ett bra förhållande, det är helt otroligt att dom hade det som dom hade. Jag vet att han inte vill ha så igen. Så vill han inte stå på samma ställe igen om några år med separation och barn. Jag tror att de är mycket rädsla med.
  Jag är nog bara korkad, tror de jag vill tro

  Och sen så finns det alltid två versioner om hur det egentligen var, glöm inte det. Lätt också att efterkonstruera en verklighet som kanske inte var så illa egentligen, om du lyssnar på båda sidorna. Låter som en klassisk historia och sorry, jag tror fortfarande han har dig för att han kan, för att du låter honom. Så bekvämt och enkelt för honom just nu.

  Låt mig gissa, någon av dem (din kille eller hans exfru) var otrogen?
 • Anonym (Utnyt­tjad)
  Äldre 4 nov 14:48
  #22
  Anonym (Bästavänn) skrev 2015-11-04 10:56:18 följande:
  Ja himla svårt Man vill den andra ska fatta inse och ändra sig men man kan bara påverka sig själv Sitter i samma båt .. Och är rädd om jag säger ifrån så tar det slut på det vi har

  Vore det så hemskt då? Om man har olika visioner om vad man vill och är på olika ställen i livet så kanske man inte är rätt för varandra, hur mycket man än vill det. Bättre att hitta någon som vill samma som en själv, utan att behöva ändra på sig.
 • Anonym (Utnyt­tjad)
  Äldre 9 nov 11:52
  #59
  +1

  Men varför kommunicera via SMS??? Öppnar ju för hur mycket tolkningar som helst. Väx upp, prata med varandra. Oerhört fegt beteende.

  Förbered dig på att han säkert kommer vara väldigt luddig i vad han vill och hur ni ska gå vidare, och du verkar ju vilja läsa in och tolka saker på ditt eget sätt vilket gör att jag tror du efter ert samtal kommer känna dig hoppfull, men i realiteten kommer ingenting att ändras. Som jag tolkar det så
  1. nej han vill inte  ha fler barn
  2. han är inte redo att ge sig in i ett nytt förhållande
  3. han kommer säga precis det som behövs för att du ska stanna kvar, han kommer ge dig ett litet halmstrå som du kommer hugga men ingenting kommer sedan i verkligheten förändras.

  Så lägg inte det här beslutet hos honom. Tänk igenom ordentligt vad DU vill och vad som är viktigt för DIG. Om han inte vill ge dig det eller besked kring hur han ställer sig till dina behov så gå vidare. Han är inte den sista mannen på jorden vet du.

Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor
Logga in
Bli medlem