• Påven Johann­a
    Äldre 3 Nov 10:34
    13894 visningar
    115 svar
    115
    13894

    Tror inte på att han inte har nå känslor

    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-03 10:09:27 följande:
    Nja jag menar mogen som i mogen :) de har jag hört från andra med, på sättet att va och prata. Jo jag kan förstås också förstå varför han skulle tycka de är lite pinigt. Men är ingen som har brytt sig alls, vilket han också började fatta. Han mamma vet ju om mig, men tvivlar starkt på att han har sagt hur gammal jag är haha. Men barnen kanske har skvallrat :)

    Jag kan inte tänka mig att inte skaffa barn (om de va de du menar?). Jag skulle troligtvis känna mig hur nöjd som helst med han och hans barn nu. Men om det skulle ta slut i framtiden är jag säker på att jag skulle ångra mig så mycket om jag offra de för han. Men jag skulle vilja ta upp den diskussionen, jag skulle absolut kunna tänka mig att bara skaffa ett. Jag vill inte ha ett ensambarn utan syskon, men då får den ju 2 syskon ändå.
    Du pratar och resonerar alltså väldigt annorlunda mot hur du skriver?

    Personligen skulle jag tycka att det vore absurt att ta upp barnfrågan till diskussion med en människa som inte ens anser sig ha ett förhållande med dig. Jag tycker att du ska utgå från och lita på att han menar vad han säger och fatta dina beslut utifrån det. Det är orättvist både mot honom och mot dig själv att inte göra det. Att han numera går med dig och beställer pizza är ett mycket obetydligt incitament för att tro att han i själva verket skulle vilja bilda familj med dig och leva så som du önskar att han skulle vilja. 
  • Påven Johann­a
    Äldre 6 Nov 09:36
    #31
    Stårschan skrev 2015-11-06 09:10:59 följande:

    Men är det alltid du som kommer krypande tillbaka efter att ni har gjort slut? Eller kommer han och tjatar på dig om att komma tillbaka också?


    Det här verkar vara en ledtråd:

    "Jag har sagt upp kontakten flera gånger men de hålls inte (båda hållens fel)."

    Eftersom ts bara är "ett håll" så torde väl hennes KK vara det andra "hållet" som det talas om då. 
  • Påven Johann­a
    Äldre 19 Nov 17:22

    Hur gick det här då?

Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor