• Kjell2

    Tror inte på att han inte har nå känslor

    TS: Klart han har känslor för dig. Han tycker om dig, uppskattar ditt sällskap, trivs att leka familjeliv, gillar att göra roliga saker med dig mm. Men han ser ingen framtiden med dig och framförallt, han vill inte ha barn. Resten uppskattar han.

    Då ett långsiktgt förhållande och barn är viktigt för dig så går det inte ihop för eller senare. Visst, ni kan fortsätta träffas, och han skulle säkert gilla det, men slutresultatet blir ändå det samma, inga barn och till sist tar det slut.

    Alla signaler du får från honom är att han gärna fortsätter träffa dig och ha skoj men det är inte samma sak som att han vill leva med dig för all framtid och skaffa barn med dig.

    Det enda vettig du kan göra är att ringa honom och säg att ni aldrig mer kommer ses och att ni nu går vidare med era respektive liv. Någon framtid tillsammans har ni inte.

  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 14:32:13 följande:

    Nej det är väl väldigt stor sannolikhet att vi inte kommer komma dit jag vill. Men jag vill iallafall prata ut, så jag iallafall kan få ett avslut och kan gå vidare. Så jag känner att det här är "klart", färdigkämpat. Det kommer ju bli otroligt jobbigt. Men jag kan ju inte fortsätta såhär, de knäcker mig totalt.

    Så jag vill prata, jag kommer gå in med ett "allt eller inget"-förslag. Och jag vet att det troligtvis blir inget då, även om jag korkat nog hoppas. Jag inbillar väl mig lite att vi kommer prata oss fram till nån jättebra lösning, men vet ju att de inte finns nån. Imorgon vet jag ju de till 100% sen iallafall, kan släppa sen..


    Eller så pratar du en massa och gråter lite. Han säger något diffust som du tolkar som framtidshopp. Nästa helg när han känner sig uttråkad/ensam/hungrig/kåt så hör han av sig och du kommer farande som en raket.

    Sen samma visa igen.

    Been there, done that.
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 14:47:51 följande:

    Jag kan inte prata när jag gråter ;) seriöst nu, jag kan inte de.. blir nog massa tårar och lite prat från min sida. Jag tror inte att de blir så nu, han verkar äntligen ha förstått hur dåligt jag mår. Och om jag bryter ihop imorgon kommer han inte höra av sig mer om vi säger att de är avslutat. Det har varit så ja, men som sagt förstår han nu hur ledsen jag är och då tror jag inte att han gör de. Men man ska väl aldrig säga aldrig..


    Men vad spelar det för roll vad han gör? Det viktiga, och det som räcker, är att du bryter.
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:15:39 följande:

    Jag har planer på att avsluta all kontakt om han inte vill ha mig i sin framtid


    Det är redan klart, han vill inte ha barn eller en långsiktig relation med dig. Så varför avslutar du inte?
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:16:57 följande:

    Ja de tror jag också att jag gör. Vad exakt tjänar jag på att spela cool?


    Om du är ledsen kanske han får dåligt samvete, säger något krypiskt för att trösta dig. Du tar det, felaktigt, som en intäkt att det finns hopp för långsiktighet och barn och så är ni tillbaka på ruta ett.
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:38:35 följande:

    Ett poäng till dig. Men känner väl att vi behöver prata. Vi har aldrig pratat om de här på riktigt pga att jag har svårt att prata om känslor. Utgången kommer väl inte bli annorlunda men jag kanske blir att känna mig klar då


    Skitsnack! Du ljuger så du tror dig själv. Ända anledning du vill träffa honom är för att du hoppas hitta en lite strimma hopp om att han eventuellt kanske kan ändra sig någon gång. Så att ni kan fortsätta. Tillbaka till ruta ett.
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:58:14 följande:

    Det är klart att en del av mig hoppas, men vet ju också att de är ganska omöjligt. Kommer INTE att fortsätta som bi har gjort


    Men varför träffar du honon? Gillar du att dra ut på något plågsamt?
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:59:18 följande:

    Jag tänker inte vara efterhängsen, HAN ville träffas imorgon och prata


    Så nu är det plötsligt han som vill träffas och inte du?????

    Gör det enda vettiga, avboka och gråt ut hos en vän.
  • Kjell2
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-11 17:13:58 följande:

    Han sa väl inte så mycket. Va tyst nån sekund som han tänkte men sen rulla samtalet vidare.

    Jag vet inte. Jag vill känna att vi verkligen har pratat om de. Jag är väl bara korkad..


    Ja
Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor