• Äldre 9 Nov 10:15
    13897 visningar
    115 svar
    115
    13897

    Tror inte på att han inte har nå känslor

    Det här är inte vidare bra TS, har läst hela tråden nu och t


    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 08:17:20 följande:

    Nej jag vet. Men tycker att de beror lite på anledningen, om de kan ändras. Men är han helt 100% säker så finns de ju inget att göra.. Vill inte tvinga/lura han, absolut inte.

    Ser otroligt mörkt ut ändå. Vi skulle ha träffats igår men han ville inte, han tycker att de börjar kännas fel när han vet hur jag känner och att jag är ledsen. Tycker att de ändå är bra att han börjar se de, då får ju jag "hjälp" med att släppa.

    Han skrev massa om att de blir bäst att avsluta. Jag höll med om att de blir bäst så. Skrev såklart att jag egentligen inte ville de, att jag tycker att han borde ändra inställning. Men jag försökte inte övertala utan höll med.

    Jag pushade på om att vi skulle träffas igår för ett avslut. Båda vill träffas och prata, men han ville prompt inte igår. Jag tycker ju att de blir jobbigt att dra ut på de så blev väl lite tjatig om att träffas, självklart blev han lite grinig (för en annan sak med). Så blir de en ond cirkel, när vi småbråkar känner jag ännu större behov av att träffas. Jag förklarade mig och han förstod, men ville ändå inte träffas.

    Så skrev han att jag inte orka skriva mer och "...träffas på tisdag och prata OM vi ska avsluta.. men vi tar de då". Jag svarade vara okej, men att jag tyckte allt kändes jobbigt att ha de såhär. Efter nån timme svarade han "nu glömmer vi det här och hörs senare i veckan". Men va?? Vadå OM?! Det fatta jag ingenting om! Vi va ju överens om avslut. Vet att de är dumt men de sätter ju hopp för mig att han kanske funderar på att ändra sig..

    Det är inte känslorna som är problemet utan hans inställning. Det är så typiskt han, att komma på en sak och så håller han envist de. Han gick in med den inställningen att de inte kommer bli nå seriöst med oss, då intalar han sig de och håller de.. Det är ju så korkat men kan inte låta bli att hoppas att han tänker om. Jag ser inte fram emot imorgon, hatar att va ledsen framför nån annan men kommer inte kunna hålla mig..


    Kan låta lite hårt men jag tror tyvärr att du kan uppfattas som lite "stalker". Tillvägagångssättet är liknande, du kanske inte är där än men bli inte förvånad över att han har börjat se dig som "jobbig".

    Det vill du väl inte? Nej, klipp helt. Han har redan sagt till dig att han inte vill, det får du faktiskt respektera och gå efter.
  • Äldre 9 Nov 12:15
    #62
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 11:06:37 följande:

    Visst förstår jag att han tycker de är jobbigt, men han förstår varför jag tycker att det är jobbigt och jag blir som jag blir då, han vet hur jag är.

    Igår uppfatta han mig som tjatig ja, vilket jag var och jobbig med. Men han har kunnat släppa mig lika lite som jag kan släppa han. Han har aldrig sagt att han vill sluta träffas, de kom upp igår att han tycker att de nog är bäst att avsluta. Det är hans vilja om att träffas imorgon och prata om vi ska avsluta de. Fattar inte de där OM, eller att vi ska glömma "det här" och träffas i veckan. Förvirrande.. Men de va väl bara dåliga formuleringar från han.

    De är klart att jag förstår att de blir jobbigt för han, jag tycker att de är extremt jobbigt och de påverkar ju han med för jag är dålig på att hålla de för mig själv.. Jag försöker bli bättre, men grubblar mycket.


    Det förstår jag, och han kanske säger till dig att han förstår. Men har man inte "rätt" känslor för någon så tröttnar man ju på tjatet, så för din egen skull så tycker jag att du slutar höra av dig helt. Lite för att återfå din heder igen.
  • Äldre 9 Nov 13:45
    #69
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 12:31:34 följande:

    Ja men även om man förstår är de klart att de är tröttsamt, det blir det med eller utan känslor. Min heder är på plats, jag tycker inte att jag har reagerat konstigt eller fel med tanke på alla mixade signaler han sänder jämt. Jag har aldrig bönat och bett han om nånting, han har varit välkommen att gå. Han vill träffas och prata imorgon, med tanke på hur ledsen jag kommer vara så lär min heder, iallafall min stolthet, försvinna då. Spela roll? Jag kommer iallafall inte försöka få han att stanna mot sin vilja.


    Jag förstår vad du menar men jag står fast vid att du bör skita i att träffa honom och "prata ut". Du borde ha bölat ur och gått vidare när han sa att han inte hade känslor för dig, så utsätt dig inte för en till diss. Det är ju som att ännu en gång sätta handen på en skållhet platta.

    Kom ihåg vad jag skrev till dig, du kan börja framstå som en stalker. En man som hade betett sig på samma sätt som du just nu hade jag blivit lite småskrämd av, ha det i bakhuvudet. Man ska alltid vara självkritisk.
  • Äldre 9 Nov 15:14
    #81
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 14:06:51 följande:

    Jag kommer träffa han, jag behöver det. Kommer inte kunna släppa det annars. Jag ser de inte som dig, "ännu en diss". Vi ska prata. Jag känner han tillräcklig väl och litar på han för att blotta mig så..


    Ja det är ju ditt val, tror dock att du ser mer gråtmilt på morgondagens "snack" än vad han gör. Synd att du inte ser nyktrare på saken, du hade tjänat på "coolheten".
  • Äldre 9 Nov 16:42
    #98
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-09 15:16:57 följande:

    Ja de tror jag också att jag gör. Vad exakt tjänar jag på att spela cool?


    Handlar faktiskt om att du ska komma ur det här med (någorlunda) hedern i behåll. Man vill banne mig inte tappa ansiktet helt, lite självrespekt ska man banne mig ha när någon har avvisat en.
  • Äldre 9 Nov 16:46
    #99

    Upprepning på banne där, bortse från det.

Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor