• Anonym (been there)
    Äldre 5 Nov 09:30
    13882 visningar
    115 svar
    +1
    115
    13882

    Tror inte på att han inte har nå känslor

    Jag har varit i din sits. Han och jag hade superkul ihop, hans föräldrar visste om mig, hans brn visste om mig, jag träffade hans pappa vid ett par tillfällen. Pappan frågade tom om han äntligen skulle få fler barnbarn nu, med glimten i ögat.

    Jag upplever att kvinnor som vill ha ett kk förhållande i princip har sex med killen, men inte resten av förhållandebiten, medan män även vill ha gos och allt annat som 'tillhör' förhållandebiten, men vill slippa ansvaret som ändå kommer med ett förhållande.

    Ni är inte på samma plats i livet, ni har inte samma livsmål och du slösar bara bort din tid om du läser in det DU vill ha i ert förhållande. Han vill inte samma sak. Just nu har han det bästa av två världar: egen tid som han gör vad han vill med och en kvinna som han får närhet och sex av. Varför ska han ändra på det?

  • Anonym (been there)
    Äldre 5 Nov 20:53
    #27
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-05 16:02:33 följande:
    Ja jag vet att du har rätt
    Mmm, och det är lätt att ha rätt när man själv sitter och inte har några känslor investerade i det hela...

    Det svåra får ju du ta, att säga ifrån, låta bli att höra av dig och be honom att inte höra av sig heller.
    Har du någon vän du kan prata med om detta, som kan hjälpa dig att låta bli att ta kontakt?

    Om du blockerar honom från facebook om ni har det, raderar hans sms, tar bort hans telefonnummer och helst också blockerar hans nr från att kunna ringa dig så är du en bit på väg.
  • Anonym (been there)
    Äldre 6 Nov 11:23
    #34

    Även om han tjatar på TS att komma tillbaka så betyder det inte att han har andra känslor än att vara kåt och att TS är bekväm att ha. Tyvärr.

  • Anonym (been there)
    Äldre 8 Nov 11:06
    #40
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-08 01:30:06 följande:
    Ja han har varit vid mig hur mycket som helst, varit själv på morgonen när jag har åkt till jobbet. Han känner sig som hemma här. Men ska absolut säga att han kan komma hit nästa gång
    Passa då också på att ta diskussionen Förklara att du verkligen inte vill ha det så här längre och att han måste respektera det. Antingen klurar han ut vad han vill ha eller så ses ni inte mer. När han vet är han välkommen att höra av sig, aj det vill säga, om han vill samma sak som du...

    Grejen är att män inte alltid vet vad de vill ha förrän de förlorar det.
    Då kommer de rännandes och vill helt plötsligt.

    MEN då måste du vara beredd på att säga nej om han försöker få igång samma skit som nu.
  • Anonym (been there)
    Äldre 9 Nov 00:00
    #42
    Anonym (förtvivlad) skrev 2015-11-08 12:12:40 följande:
    Vi har diskuterat allt flera gånger om, men på sms. Jag tänkte nu försöka ta upp de muntligt istället, ett sista försök. Kommer dock inte gå vägen, antingen fegar jag ur för jag vet hur ledsen jag blir av att prata om de. Eller så skiter de sig med tanke på att han inte vill ha fler barn, för det är där de skiter sig och inte hans känslor..
    Ok, ja men vet du vännen, då är det ingen idé om du vill ha barn och han inte.

    Min man som ALDRIG velat ha barn men som har ett ändå pga partner som efter åtta år slutade ta p spruta utan att säga till sa till mig att om jag verkligen vill ha barn så skaffar vi ett gemensamt. Så mycket älskar han mig att han var beredd att ta ansvaret för ett barn med mig. Jag har ju dock redan barn så jag tänkte noga noga efter innan jag började dejta honom för jag älskar honom väldigt mycket och vill inte 'tvinga' honom att bli pappa.

    För även om han sa att han skaffar barn med mig om jag absolut vill ha så vet jag ju att han innerst inne inte vill. Det slutar sällan bra...
  • Anonym (been there)
    Äldre 12 Nov 16:17

    Men skriv ner det du vill säga då Jag grinar också när jag ska tala om känsliga saker och ibland även när jag eg är arg. Börjar du grina så du inte kan prata så ge honom det du skrivit och så grinar du klart medan han läser

Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor