• Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 11:31
  11425 visningar
  115 svar
  115
  11425

  Tror inte på att han inte har nå känslor

  Anonym (-lool-) skrev 2015-11-09 11:27:07 följande:

  Ja, det är illa formulerat, och otydligt. Men som sagt, du vet ju egentligen vad han vill och inte vill, i ett längre perspektiv.


  Tack, inte bara jag som tycker de. Så skrev han efter "nu glömmer vi det hör och hörs till veckan", det är också snurrigt om jag får säga så. Jo jag vet väl de..
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 11:34
  #56
  Aiyana skrev 2015-11-09 11:30:05 följande:

  Det enda vettiga är att ni sätter er ner som två vuxna människor och pratar igenom det här. Att hålla på och tjafsa genom sms är både barnsligt och improduktivt.


  Ja jag håller med. Vi ska träffas och prata imorgon. Blir nog lättare att komma fram till nåt då, prata ut. Och lättare att släppa då, om man pratar ur ansikte mot ansikte.
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 11:46
  #58
  Anonym (-lool-) skrev 2015-11-09 11:37:32 följande:

  Jag menade inte att ge dig mer hopp, med att bekräfta att det är otydligt. Han är väl konflikträdd. Det kan också bidra till att han har svårt att avsluta som han verkligen vill, för att du inte låter honom göra det på ett enkelt sätt.


  Nej jag vet att de inte skulle ge mig hopp, va inte så jag tog de. Om han är konflikträdd borde han väl ha tagit de på sms? Jag gör de inte svårt att avsluta, men jag har gjort de svårt för han att fortsätta ha den där kravlöst relationen han ville ha. Har varit jobbigt på och ärlig med va jag vill, dryg kan jag erkänna. Men han har inte velat avsluta, de tog han upp nu. Då höll jag med och ville komma direkt för att få slut på de. Men de ville han ju inte heller.
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 12:06
  #61
  Anonym (Utnyttjad) skrev 2015-11-09 11:52:20 följande:

  Men varför kommunicera via SMS??? Öppnar ju för hur mycket tolkningar som helst. Väx upp, prata med varandra. Oerhört fegt beteende.

  Förbered dig på att han säkert kommer vara väldigt luddig i vad han vill och hur ni ska gå vidare, och du verkar ju vilja läsa in och tolka saker på ditt eget sätt vilket gör att jag tror du efter ert samtal kommer känna dig hoppfull, men i realiteten kommer ingenting att ändras. Som jag tolkar det så

  1. nej han vill inte  ha fler barn

  2. han är inte redo att ge sig in i ett nytt förhållande

  3. han kommer säga precis det som behövs för att du ska stanna kvar, han kommer ge dig ett litet halmstrå som du kommer hugga men ingenting kommer sedan i verkligheten förändras.

  Så lägg inte det här beslutet hos honom. Tänk igenom ordentligt vad DU vill och vad som är viktigt för DIG. Om han inte vill ge dig det eller besked kring hur han ställer sig till dina behov så gå vidare. Han är inte den sista mannen på jorden vet du.


  Ja vi ska prata imorgon, vet dock inte hur bra de kommer gå eftersom jag har väldigt svårt att få fram nåt när jag är ledsen. Jag ville som sagt träffas igår för att prata, håller med helt om att sms inte funkar

  Du har nog rätt

  Jag känner mig iallafall bestämd på vad jag vill, och blir det inte så så kommer jag inte fortsätta träffa han. Allt eller inget blir de. Nu verkar ju han förstå hur jobbigt det är för mig också.
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 12:31
  #63
  Zarch skrev 2015-11-09 12:15:02 följande:

  Det förstår jag, och han kanske säger till dig att han förstår. Men har man inte "rätt" känslor för någon så tröttnar man ju på tjatet, så för din egen skull så tycker jag att du slutar höra av dig helt. Lite för att återfå din heder igen.


  Ja men även om man förstår är de klart att de är tröttsamt, det blir det med eller utan känslor. Min heder är på plats, jag tycker inte att jag har reagerat konstigt eller fel med tanke på alla mixade signaler han sänder jämt. Jag har aldrig bönat och bett han om nånting, han har varit välkommen att gå. Han vill träffas och prata imorgon, med tanke på hur ledsen jag kommer vara så lär min heder, iallafall min stolthet, försvinna då. Spela roll? Jag kommer iallafall inte försöka få han att stanna mot sin vilja.
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 13:01
  #66
  Stårschan skrev 2015-11-09 12:44:59 följande:

  Men han tog det ju per sms, och så tjatade du dig till att ni skulle träffas, trots att han skrev att ni skulle avsluta...


  Nja han skrev att han gärna träffas på tisdag, jag tjatade efter det om att träffas igår för att avsluta det
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 13:26
  #67

  Jag tycker att allt känns väldigt jobbigt, också jobbigt att träffas imorgon om de bara är för att dumpa mig. Men det är ju bättre att prata, verkligen prata ut och sen gå vidare.

  Jag försöker stå emot med all kraft att skriva till han nu, inget blir väl bättre av de (därför skriver jag här istället) Jag skulle vilja säga att jag tycker att han aldrig har gett mig en rättvis chans med att gå in med sin inställning från början, vi har inte fått en ärlig chans. Så vill jag fråga om det när "om"et, även om de säkert inte är nåt så hakar jag upp mig på de. Men allt kan väl vänta tills imorgon. Va ska jag göra?

  Jag kan inte sluta hoppas, även fast jag vet hur jävla korkat de är. Vi har haft de hur bra som helst, precis som ett förhållande, så känns så tråkigt att de ska bli såhär. Efter 1 år blir det väldigt konstigt, för mig är det helt knäppt att inte se han i framtiden. Jag vet att jag kommer gå vidare, det finns andra. Men som sagt är de bara knäppt

 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 14:01
  #70
  Anonym (-lool-) skrev 2015-11-09 13:44:00 följande:

  Vad menar du, gett dig en rättvis och ärlig chans? Han trodde kanske att ni var mer överens än vad ni var, om vilken typ av förhållande ni hade. Han vill ju inte bilda någon ny familj, det mest ärliga han kan göra då är att släppa taget om dig. Men då måste också du göra detsamma, hur ledsen du än är och hur jobbigt det än känns.


  Jag menar väl att om man går in i nåt med den inställningen han gjorde så är det inte konstigt att man inte ser en framtid. Orättvist för jag hade ingen chans då, man kan inte vara negativ till en framtid, man måste ju våga tänka sig en framtid för att de ska bli nåt.

  Jag berättade för han redan i våras att jag började få känslor. Vi hade efter det ingen kontakt på 1-2 månader. Då kom han tillbaka. Jag skällde ut han för hans beteende, va klar och tydlig över att jag inte ville ha en kk. Sen hade vi en perfekt sommar, ett förhållande där vi t.om gjorde saker med barnen. Det har varit upp och ner, jag har alltid varit så tydlig med vad jag känner och vill. Han har då sagt att han inte vill ha nå seriöst, men samtidigt har han sänt alla mixade signaler. Hur vi umgås, med barnen, allt. När man har känslor spelar de ju ingen roll va nån säger om hela beteendet säger en annan sak, det man vill ha..
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 14:06
  #71
  Zarch skrev 2015-11-09 13:45:41 följande:

  Jag förstår vad du menar men jag står fast vid att du bör skita i att träffa honom och "prata ut". Du borde ha bölat ur och gått vidare när han sa att han inte hade känslor för dig, så utsätt dig inte för en till diss. Det är ju som att ännu en gång sätta handen på en skållhet platta.

  Kom ihåg vad jag skrev till dig, du kan börja framstå som en stalker. En man som hade betett sig på samma sätt som du just nu hade jag blivit lite småskrämd av, ha det i bakhuvudet. Man ska alltid vara självkritisk.


  Jag kommer träffa han, jag behöver det. Kommer inte kunna släppa det annars. Jag ser de inte som dig, "ännu en diss". Vi ska prata. Jag känner han tillräcklig väl och litar på han för att blotta mig så..
 • Anonym (förtv­ivlad) Trådstartaren
  Äldre 9 Nov 14:21
  #74
  Anonym (-lool-) skrev 2015-11-09 14:10:40 följande:

  Han har kanske varit oärlig med dig, som har låtit dig tro (?) att det finns hopp om en framtid när han har känt till dina känslor, men att han skulle vara skyldig dig en ärlig chans till en framtid tillsammans, det håller jag inte med om.

  Han är vad, 38? Om jag hade varit singel vid 38 och hade barn varannan vecka, det hade inte funnits på kartan att jag hade övervägt att börja på en ny kula med någon som ville ha egna barn i framtiden, för att gå igenom småbarnsåren igen. Aldrig i helvete, där har min dörr stängts. Påklädningar, frukostbråk, bråk i hallen, lämning, hämtning, magsjukor, förkylningar, förhandlingar - ingenting kunde få mig att vilja göra om det, ingenting. Jag tror som sagt att du underskattar både åldersskillnaden mellan er och kraften i viljan att aldrig aldrig aldrig mer gå igenom det.

  Däremot hade jag gärna tackat ja till lite kravlöst sex och närhet från en person som är villig att ha ett kk-förhållande med mig. Kommer det varma känslor på det, inga problem. Är det någon som trivs med barnen, ännu bättre. Men där går gränsen.


  Nej skyldig mig är han väl inte. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag menar med det..

  Jag förstår självklart att man känner så. Men man umgås inte som vi har gjort, inte när man vet att den andra har känslor och vill ha barn. Jag tror att han har känslor med, men att de är säkert som du säger med att börja om på ny kula. Jag skulle vilja prata och komma fram till nån lösning, men är ju ganska omöjligt..
Svar på tråden Tror inte på att han inte har nå känslor
Logga in
Bli medlem