• Anonym (liber­ty)
    Äldre 9 Nov 16:22
    3244 visningar
    35 svar
    35
    3244

    Var är hatet mot kommunismen?

    sportpappa skrev 2015-11-09 14:33:54 följande:
    Vad är det för likheter mellan ideologierna? Förutom att många har blivit dödade i ideologins namn vilket i sig inte har något med själva ideologin att göra.
    Stalinism har nog fler likheter med nazismen.

    Varför hata något som inte existerar? 
    Visst finns det kommunistiska stater kvar, men de är långt i från hur det var under Stalins tid. Vidare stöter vi sällan på brott och hat från "nykommunister", men det är händer hela tiden med nynazister.
    Både ideologierna är socialistiska, båda mördade människor i koncentrationsläger.

    i Sverige finns det till och med ett parti i riksdagen som är kommunister, men det är sällan man hör någon som hatar mot de.
  • Anonym (liber­ty)
    Äldre 9 Nov 17:22
    #14
    +1

    Det är därför jag är libertarian. då finns det ingen möjlighet för någon makt havare att att styra och tjäna pengar!

  • Anonym (liber­ty)
    Äldre 10 Nov 23:40
    #33
    -1
    M i s s skrev 2015-11-10 12:59:51 följande:

    Kan det vara för att vi har ett rasistiskt parti som bara växer? Var är det kommunistiska partiet? Vi har inte problem med kommunism i Sverige, problemet är rasismen. Varför skulle någon fokusera på något som knappt existerar?

    Blir verkligen chockad av alla de här iq-befriade trådarna. Ett problem just nu: flyktingboenden som brinner, icke-svenskar som mördas.


    Vilken rasism? Jag har nog aldrig hört någon som sagt att de hatar någon pga av ras! Som jag ser det så är rasismen skapad av socialister som vill ha billiga röster genom att belysa ett problem som inte finns. Rasism är dessutom väldigt enkelt att lösa. Det handlar om man att man är stolt över vem man är och ger fan i vad något idiot tycker om en. Men vänstern gör ju alla icke vita till offer och försöker få de personerna att framstå som stackars offer som det är synd om. Så då är ju frågan vem är det som är rasist?

    Vi har flera kommunistiska partier i Sverige. Miljöpartiet. Socialdemokraterna. Vänsterpartiet. Fi. Sveriges kommunistiska parti mm. Så man kan säga att problemet med kommunism är rätt stort när det sitter en som statsminister i Sverige.

    Skillnaden mellan kommunism och socialism är dessutom minimal då kommunister vill ta makten genom våld och socialister genom demokrati.

    Demokrati suger också förövrigt! Man kan sammanfatta demokrati med två vargar och ett får som röstar om vad det ska bli för middag.
Svar på tråden Var är hatet mot kommunismen?