Forum Föräldraskap - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Elvaåring tamponger?

  Tis 10 nov 2015 12:42 Läst 6967 gånger Totalt 196 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Köp och testa) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Köp och testa)
  Återställ
  Tis 10 nov 2015 12:42 #7

  Jag skulle köpt både minsta storlekens menskopp och tamponger och låtit henne testa. För egen del var både och omöjligt innan jag haft sex, men för vissa går det ju. Avskydde bindor.

  Fördelen med menskopp är ju att man inte riskerar infektion eller att man torkar ut och ändrar balansen i underlivet. Nackdelen är väl att det kan upplevas som lite äckligt eftersom man ser blodet på ett annat sätt. Kan vara lite svår att sätta i och ta ut i början också.

 • Anonym (Köp och testa)
  Återställ
  Ons 11 nov 2015 21:03 #172
  Anonym (Mjo) skrev 2015-11-11 08:58:01 följande:
  Kanske ska ge menskopp en chans.. Hur stor är en sån? Har inte ens kollat upp alternativet pga namnet, haha.. Kopp, låter ju så mycket större än tampong! Men som du säger, det är strukturen! Jag som blöder så lite blir ju snustorr av en tampong, och jag har redan lite känsliga slemhinnor..
  Den är ju gjord i silikon, så man viker ihop den och för in den med två fingrar, sen vecklar den ut sig och sitter tight med vakum. Det är ett jättebra alternativ om man har känsliga slemhinnor. Man blöter den under kranen så glider den liksom som en kondom. Inget som tar emot.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll