• Anonym (Köp och testa)
    Äldre 10 Nov 12:42
    11687 visningar
    196 svar
    196
    11687

    Elvaåring tamponger?

    Jag skulle köpt både minsta storlekens menskopp och tamponger och låtit henne testa. För egen del var både och omöjligt innan jag haft sex, men för vissa går det ju. Avskydde bindor.

    Fördelen med menskopp är ju att man inte riskerar infektion eller att man torkar ut och ändrar balansen i underlivet. Nackdelen är väl att det kan upplevas som lite äckligt eftersom man ser blodet på ett annat sätt. Kan vara lite svår att sätta i och ta ut i början också.

  • Anonym (Köp och testa)
    Äldre 11 Nov 21:03
    Anonym (Mjo) skrev 2015-11-11 08:58:01 följande:
    Kanske ska ge menskopp en chans.. Hur stor är en sån? Har inte ens kollat upp alternativet pga namnet, haha.. Kopp, låter ju så mycket större än tampong! Men som du säger, det är strukturen! Jag som blöder så lite blir ju snustorr av en tampong, och jag har redan lite känsliga slemhinnor..
    Den är ju gjord i silikon, så man viker ihop den och för in den med två fingrar, sen vecklar den ut sig och sitter tight med vakum. Det är ett jättebra alternativ om man har känsliga slemhinnor. Man blöter den under kranen så glider den liksom som en kondom. Inget som tar emot.
Svar på tråden Elvaåring tamponger?