• neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 16:07
    11751 visningar
    196 svar
    196
    11751

    Elvaåring tamponger?

    Känns som att vissa vill att detta ska vara en trolltråd så gärna att de kör på med åsikter som mer liknar att prata med en vägg... Inget av det TS skriver skriker troll utan en person som valt att vara anonym. Det finns så mycket ämnen som folk är anonyma på internet för och varför? Jo för att de behöver/vill diskutera något som inte är med folk i deras närhet. Kanske har de ingen att diskutera det med eller vill skydda någon. Det är många här som vittnar om att 11åringen troligtvis inte vill att mamman ska diskutera det med någon väninna. Även fast de tror att personen kan hålla det så vet man inte. Vet många mammor som har gått över gränsen när det gäller dotterns underliv/liknande och hur dåligt de tjejerna mår. De hade önskat att deras mammor tagit det anonymt på internet.

    Till själva frågan... Det är en ickefråga. Vill dottern prova tampong för att förenkla hennes mens, varför ska du hindra henne? Tampong är ett mensskydd och inget annat så låt henne prova. Kanske trivs hon eller så inte.

  • neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 17:14
    ninasord skrev 2015-11-10 16:14:55 följande:
    Det är uppenbarligen anledningen att tråden skapades då ingen vill ställa frågan som utsatt till allmänheten vad man anser om gränsöverskridningar som sådan.

    Låt oss säga att jag hade cancer så skriver jag ett inlägg där någon behandlar någon med cancer väldigt illa. Jag som cancerdrabbad känner att jag får upprättelse utan att ställa frågan själv för att jag inte vill tala om att jag har cancer. Jag får svar via falska påståenden och dom som skriver skriver till ett troll.

    Är det ge och ta det?
    Fega kräk.

    Hur som helst. Att en dotter på 11 år just fått mens måste inte diskuteras på forum. Man kan faktiskt ringa något nummer och undra/fråga om ifall man inte har någon vettig sällskap irl.
    Inte direkt begripligt skrivet.

    Hade du inte sett någon meningen/fördelarna med att vara anonym på internet hade du själv stått med namn och bild. Ditt exempel är inte ett troll direkt, det är någon som visserligen vridit på allt men som borde varit anonym och skrivit det från sin synvinkel.

    Hur kan det vara en så stor sak för dig att någon postar anonymt? Är du såhär i alla trådar där någon väljer anonymitet för en närståendes skull?
  • neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 17:30
    ninasord skrev 2015-11-10 17:15:53 följande:
    Jag skulle vota för Libress.
    Ja för du är ju som lätt att ens prata med när du försöker vota om olika märken. Jepp.

    Libresse btw.
  • neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 17:52
    ninasord skrev 2015-11-10 17:32:10 följande:
    Okej. Binda eller tampong?
    Inget av dom för mig men TS dotter får ha vad sjutton hon vill. Båda två om det känns bättre.
  • neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 17:54
    Fel.
    En tampong kan kännas mer eller mindre för vissa. Även om den sitter rätt. Samma saker med fingrar, kukar eller vad man nu vill stoppa upp. Alla fittor är olika. Däremot ska man inte plåga sig själv men det hjälper inte om man spänner sig. Är det för besvärligt kan man prova igen efter nått år.
  • neverp­reggo
    Äldre 10 Nov 18:04
    ninasord skrev 2015-11-10 17:54:33 följande:
    Eller hur. Har inte jag eller du så mycket att göra med.
    Det är fortfarande inte det som är den egentliga frågan. En alldeles för nervös mamma tycker av någon outgrundlig anledning att det är för tidigt/eller något annat rätt väsentligt och behöver lite guidning. Mamman kanske började använda tampong mycket senare och har svårt att sätta sig in i det hela. Ibland behöver folk lite push för att gå rätt väg då de känner något motstånd där det inte borde finnas.
Svar på tråden Elvaåring tamponger?