Inlägg från: gbgumman |Visa alla inlägg
  • gbgumman

    julklappar till 8 åring? vad köper ni andra?

    Ok dottern önskar sig nästan ingenting. Biobiljett någon pysselbok sedan typ inget. Sonen önskar sig en dator för 6000-7000kr. Detta kommer han få för han är duktig på datorer och sköter skolan bra så den inkräktar inte på det. Men vad 17 vi med dottern. Vi kommer få ca 2000kr till henne för presenter från mormor/morfar och farmor/farfar. Förra året var det samma problem. Då köpte VI inget till henne. Hon fick ändå mer än hon önskade sig. Farmor älskar presenter så alternativet att spara pengarna är inte aktuellt utan att det blir sura miner. Men vad köper vi?

    Vad önskat sig era 8 åringar???

  • Svar på tråden julklappar till 8 åring? vad köper ni andra?
  • gbgumman

    O ja jag vet hon är svår. Hon gillar att pyssla vilket hon gör hela tiden med mormor och på fritids. Hon har en hel byrålåda med sådant. Hon har alla andra leksaker också som hon älskar att leka med om hon har någon kompis på besök annars använd det inte och är därmed i rätt fint skick. Rummet är litet och hon kommer få ännu mindre när vi flyttar. Hon har och älskar sin ipad. Hon älskar sin gymnastik. Har frågat om hon vill ha fina träningskläder (klubbens egna med emblem och så) men det vill hon inte. Hon vill ha sina från Intersport. Hon skiter i om alla andra har sådana fina. Hon fick presentkort av sin mormor på hm när hon fyllde år. Då blev hon glad men hitta inget och blev besviken och sedan glömde hon bort kortet. Funderar på presentkort på Åhléns där finns mycket. I allafall i Stockholm city. Så kan vi åka in på lovet och ha en dag på stan. Idag köpte jag en sångbok med musik. Hon älskar dem. Har de flesta och sjunger mycket. Hellre än bra .

  • gbgumman
    Josefine85 skrev 2015-11-19 16:33:07 följande:

    Disney om ice tänkte vi ge till våra grabbar på 6 &8 ! De önskar sig inte heller något.. Utöver mobiltelefoner.. Och det kan de glömma!


    Loke -07, Alvin -09
    Mobil önskar hon sig, fast i vår familj har vi sagt att man får en när man börjar år 4 och börjar gå hem själv för mig är det ett redskap och ingen leksak. Ipad är mer en leksak. Men hon sluta tjata när hon fick en ipad. Ringa har hon inget behov av.
  • gbgumman
    Gladhannapanna skrev 2015-11-19 18:42:11 följande:

    Vår tjej fick biljetter till Mello förra julen när hon var åtta.


    Superbra idé, men vågar man. Lite rädd för alla hot
Svar på tråden julklappar till 8 åring? vad köper ni andra?