• Äldre 25 Nov 01:48
    7511 visningar
    44 svar
    44
    7511

    Blir galen på dagens privatiserade apotek

    Alltså gnälliga människor finns det ju gott om ...

    Man har väl lite ansvar själv.

    Jag har ca 20 olika mediciner varav jag inte skulle överleva om jag slarvar med ca 10 st.

    Alltså ser jag till att hämta ut innan dessa tar slut. Jätteenkelt att hålla koll på tex apoteket.se, lika vet jag villka som måste beställas och ser då till att beställa i tid.

    Fast på "mitt" apotek gör de så att är det en medicin som kunden ska ha i fortsättningen lägger de in den i lagret så de har den hemma i fortsättningen. Har de gjort med flera mediciner åt mig. Samma med hjälpmedel åt min man som har urinstomi sedan i våras. Hans grejer har de numera i lager.

    Vi är stamkunder på ett apotek pga deras service och tack vare det så vet de vilka mediciner jag har och om jag får en ny kollar de om den funkar ihop med de gamla vanliga.

    Och de SKA fråga om byte till billigare oavsett vad läkarn har skrivit. Så kunden vet att den riskerar att få betala kanske tusen kronor istället för noll kronor om den har frikort.

  • Äldre 25 Nov 04:00
    #25

    Ung och ung har precis fyllt femtio

    Det funkar ju även om man tar lista på sina mediciner och håller koll på den.

    "Mitt" apotek har inte nekat att ta hem någon medicin till oss. De såg till att de hade makens mediciner i våras när han gick igenom cancerbehandling och snabbt som attan också snabbare än sjukhusapoteket.

    Har inte hört någon klaga på just detta apoteket som är ett av 5-6 apotek i stan här.

    De tar hem det deras kunder behöver. Och skulle de inte ha medicinen hemma och kunden behöver den samma dag ringer de till de andra apoteken i stan och kollar om dom har dom.

    Som sagt de kan det här med service på detta apoteket.

    Det är många äldre som handlar där och de hjälper dom med allt verkar det som.

Svar på tråden Blir galen på dagens privatiserade apotek