• Anonym (?)
    Äldre 3 Dec 16:57
    5564 visningar
    10 svar
    10
    5564

    Jag vill adoptera, men han är inte redo?

    Vill han inte ha barn alls, eller är det ett icke biologiskt barn han inte vill ha? Det måste du ju fråga. Är det biologigrejen, men han inte vågar säga det, så ä det ju lätt att översläta det med att "jag vill vänta... bla bla."

  • Anonym (?)
    Äldre 4 Dec 10:11
    #5
    OverAll skrev 2015-12-03 20:55:14 följande:

    Han vet om det hela med biologiska barn, att det aldrig kommer bli och att han inte på något vis begär det från mig heller. Och han är också inne på att det är adoption som gäller. Men han är inte lika långt kommen som mig i tankarna tror jag. Inte lika insatt som mig. Jag försöker prata försiktigt men informativt utan att pressa på nåt vis. Det är nog mest att han inte förstår varför processen måste börja funderas på nu. Vi är ju bara 23 abser han. Det finns mycket att hinna med innan vi är "klara" för barn. Men grejen är ju den att processen tar tid. Han vill inte börja förrän efter 30, gärna efter 35. Jag vill inte vara mycket äldre än 30 den dagen vi får barnbesked..


    Dessvärre kan man inte lösa en sån här fråga utan att nån ger sig. Vill han inte, så vill han inte. Barn kan inte tvingas fram. Jag brukar inte vara den som skriker LÄMNA, men är barn viktigare än sambon, då måste du ju. Och vill han inte ha barn före 30, då får du hitta en annan som vill det. 
Svar på tråden Jag vill adoptera, men han är inte redo?